Optie tot videogesprek is erg prettig. De hypotheekadviseur kon ons op deze wijze zeer goed begeleiden. Dankzij de profs zijn wij gedurende het proces echt ontzorgd.
Dankzij deskundige mediator alles goed en snel verlopen
Nooit gedacht dat een scheiding zo snel afgehandeld kon zijn.
Controle van je documenten is heel erg waardevol: hierdoor kwam goed advies naar voren waar we zeer bij gebaat waren.
Door positieve ervaringen die ik had gelezen zijn we bij scheidingsprofs uitgekomen. Goed en snel geholpen zoals verwacht, vandaar deze review.
Zeker aan te raden wij zijn perfect geholpen door de expert
Ruud heeft ons goed geholpen met onze scheiding, complimenten.
Alles verlopen volgens afspraak, met een snelle intake. De procedure was binnen 7 weken rond.
We hebben voor een goede prijs onze documenten laten controleren voor dat extra stukje zekerheid.
Snel antwoord op onze vragen, gevolgd door deskundige antwoorden. Zeer goede ondersteuning gehad.
Ik zag erg op tegen de scheiding. Je weet nooit echt wat je kan verwachten, ook niet met je partner. Dankzij het meest uitgebreide pakket was alles zo geregeld. De videogesprekken hebben ook veel geholpen.
Binnen een paar weken hebben we de scheiding kunnen regelen, zonder enige troubles.
Eerst heb ik alles zelf proberen te regelen, dat was lastiger dan gedacht. Toen hebben d.m.v. een videogesprek met Ruud alles door kunnen nemen om de laatste dingen vast te leggen
Karen heeft ons vriendelijk en keurig te woord gestaan, goed begeleid en nog snel ook.
Echt super dat we direct contact hadden met onze mediator. We hadden geen zin in rompslomp dus hebben we het meest uitgebreide pakket gekozen. Alles was binnen 8 weken rond.
Ik en mijn ex kozen er voor om zo veel mogelijk zelf te regelen. Dankzij scheidingsprofs zijn we in dit proces vlot en vriendelijk begeleid.
Blij dat mijn scheiding snel en goedkoop geregeld was, denk niet dat het vlotter kon
De documenten die Scheidingsprofs je toestuurt, zijn ontzettend waardevol. Dit helpt echt bij het maken van afspraken en daardoor was onze scheiding in no time geregeld. Prettig om het op deze manier te kunnen regelen en snel achter de rug te hebben
Fijn dat er ook zo expliciet over de kinderen gesproken wordt en hoe belangrijk zij zijn. Want dat stond voor mij en mijn ex ook absoluut voorop: de kinderen mochten hier niet de dupe van worden. We hopen dat dat met de afspraken die we met hulp van Scheidingsprofs gemaakt hebben ook niet zal gebeuren.
Scheidingsprofs heeft ons goed geholpen, enorme opluchting toen onze scheiding achter de rug was. Fijn dat alles al binnen 6 weken geregeld was.
Een scheiding is een dure grap, dus dat we dankzij Scheidingsprofs ontdekten dat we recht hadden op subsidie, voelde als een cadeautje in een vervelende periode
Na een paar gesprekken met de bemiddelaar van Scheidingsprofs goede afspraken kunnen maken en vastleggen. Alles snel geregeld en voor een mooie, vaste prijs.
Digitale afhandeling van de scheiding erg fijn. Geen gedoe met afspraken maken en reistijd, gewoon alles in je eigen tijd op jouw moment en locatie.
De vaste prijs was voor ons de grootste reden om voor Scheidingsprofs te kiezen. Het leek eerst een beetje te mooi om waar te zijn, maar Scheidingsprofs is absoluut een hele nette en betrouwbare partij om je scheiding te regelen
Zelf kwamen we een heel eind met het maken van afspraken, maar de berekeningen waren voor ons als echte alfa-personen toch een stap te ver. Ontzettend fijn dat Scheidingsprofs ons hierbij kon helpen, voor een voordelig tarief ook nog.
Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht
Scheidingsprofs staat voor jarenlange ervaring in online scheiden en scheidingsbemiddeling. Met gecertificeerde mediators en ervaren scheidingsspecialisten worden alle financiële en juridische zaken uit handen genomen. De mediators zijn onpartijdig en bieden gesprekken zowel online aan als in persoon. Scheidingsprofs onderscheidt zich door altijd een volledige dienstverlening aan te bieden waarbij de gehele scheiding wordt afgehandeld voor een vaste prijs. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop.