Alles netjes behandeld en geholpen

• Betrokkenheid

Respectvolle en eerlijke afhandeling van onze scheiding.

In deze heftige en emotionele periode was het fijn dat de scheiding door Irma Super respectvol en eerlijk is verlopen. Het was nooit een probleem als er iets aangepaste en veranderd moest worden. Vragen van onze kant werden deskundig beantwoord.

verwarrend

Door de vele mensen die ik aan de lijn heb gehad kwam het bij mij als erg rommelig over. Claudia, Claudio, Susan, Ruud, Als klant heb dus ook helemaal geen weet van jullie structuur. De mededeling dat mijn convenant niet voldeed omdat we al zo lang waren getrouwd verbaasde mij omdat de mediator voor 500 euro extra de tekst van mijn convenant letterlijk heeft overgeschreven. Maar zand er over. Laten we hopen dat het nu goed gaat komen. Henk Udding

• Betrokkenheid

NetjesScheiden doet zijn naam eer aan

Scheiden is natuurlijk niet leuk, verre van zelfs. Eerst wel licht sceptisch tegenover online scheiden, de keuze viel op NetjesScheiden. In ons geval zeer goede keuze, vanaf aanvraag pakket tot en met gesprek mediator en advocaat zeer correcte handelswijze. Alles wordt vlot opgepakt en goed afgehandeld. Aangenaam verrast dus in een toch vervelende periode.

• Betrokkenheid

Communicatie en klanten portal,kan veel beter

In algemeen redelijk tevreden met hoe het gegaan is. Echter de mediator die we toegewezen kregen communiceerde slecht en op email werd nauwelijks gereageerd. Verder is de klanten portal niks meer dan een vragen lijst. Van een portal verwacht ik meer ,dat je de status ziet van het hele scheidings process. Ook als je verder in de afhandeling zit,blijft de vragenlijst zichtbaar en lijkt het er op dat je nog het e.a moet aanleveren. Ook het gebrek aan het kunne. Uploaden van de documenten en,op een later tijdstip kijken welke documenten door je partner zijn aangeleverd is onmogelijk. Al met al de portal is een lachtertje en verdient een ware upgrade.

• Betrokkenheid

Op elke vraag die ik had werd gereageerd. Met bellen werd ik snel terug gebeld. Goede dienstverlening.

Heel fijn

Alles wordt goed uitgelegd. De situatie in scheiding is nooit leuk maar jullie maken het allemaal een stukje makkelijker.

• Betrokkenheid

Professioneel en snel geholpen.

Goede communicatie en snelle respons.

• Betrokkenheid

goede ervaring , heel fijn dat alles digitaal kan

zeer prettig dat je niet op afspraak naar een kantoor hoeft te komen. duidelijke uitleg, is prettig in een verdrietige periode.

• Betrokkenheid

toegankelijk, discreet, objectief en deskundig

Ik heb het contact als prettig en duidelijk ondervonden.

• Betrokkenheid N.v.t.

Super geregeld en snel

Hele goede ervaring met netjesscheiden.nl Snel, duidelijk en fijn contact!

• Betrokkenheid

Snelle service maar advocatenkantoor niet prettig

Netjesscheiden.nl reageert snel en adequaat. Het contact was ook heel prettig. Het advocatenkantoor waar wij contact mee moesten opnemen, B& Familierechtadvocaten, is mij slecht bevallen. We hadden een videocall om 9.45 uur vanochtend en om 9.38 uur belde een medewerker of het misschien iets eerder kon (7 minuten.....). Ik had de oproep gemist dus dat ging niet door. Toen we dus om 9.45 uur gingen bellen, was de advocaat van wie we de mail kregen (Auke Bakker) blijkbaar niet beschikbaar en kregen we een juridisch medewerker die graag alles snel af wilde handelen. Ze was niet te verstaan, alles kwam dubbel binnen, maar ze ratelde maar door, ondanks ons verzoek om langzamer te praten. Ik kreeg het gevoel dat ze het gesprek heel snel achter de rug wilde hebben, en draaide haar verhaaltje af. Dat gaf een heel onprettig gevoel. Ik zou Netjessscheiden.nl wel aanbevelen maar ook willen adviseren om een ander advocatenkantoor te nemen.

Snelle afhandeling

Snelle reactie en afhandeling van de procedure

• Betrokkenheid

Ze luisteren naar je wensen

Kan niet anders zeggen dan uitstekend. Ze geven duidelijk aan wat de regels zijn waar aan gehouden moet worden. Geven duidelijk aan wat de gevolgen zijn van de gemaakte keuze. Wil je iets veranderen, dan wordt er goed naar je geluisterd en volgt er snel een aangepaste versie van het convenant. No nonsens en recht door zee.

Snel en overzichtelijk

geen klachten , goede communicatie en contact.

• Betrokkenheid

Netjesscheiden is snelin uitvoering en duidelijk in het geven van informatie.

We zijn netjes en snel geholpen. Fijn dat netjesscheiden het tempo voor opstellen van het convenant er in houd. We konden onze vragen stellen en kregen duidelijk antwoord op onze vragen. We waren zelf goed voorbereid en hadden ons ingelezen. Ik heb gemist dat degene die ons convenant heeft opgesteld zelf met adviezen of mogelijke opties kwam. Ze was hierin volgend ipv de aangever van informatie.

Snel geregeld

Doordat de scheiding niet zo moeilijk lag, konden we snel door pakken.

• Betrokkenheid

Goed wordt goed geholpen en te woord festaan

Super!

Netjes en duidelijk Top

Goed geregeld.

Vlug netjes en goed bereikbaar.

Vriendelijk gesprek met de juiste voorlichting

Vriendelijk gesprek met de juiste voorlichting

• Betrokkenheid

Snel, vriendelijk, houden van doorpakken.

Ik heb hele goede ervaringen gemaakt. Het ging alles zeer soepel en gemakkelijk. Als je er zelf voor zorgde dat de stukken klaar lagen die zij nodig hadden en je alles netjes aanleverde was het binnen één week bij de advocaat zodat hij/zij de scheiding in kon dienen. Je doet dit normaal gesproken niet vaker in je leven maar ik zou zeggen "tot een volgende keer" mocht het ooit nog een keer nodig zijn ;)

Ok, maar kan beter.

Kan beter, wel is iedereen zeer betrokken en hulpzaam.

gewoon goed geholpen

Niks op aan te merken, gewoon goed geholpen door de juristen

Catharijnesingel 55

3511GD Utrecht

Over NetjesScheiden

Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.