Fijne duidelijke begeleiding

Snel en slagvaardig

• Betrokkenheid

Snelle en deskundige hulp van onze mediator.

Wij zijn door alle medewerkers van netjesscheiden.nl snel en deskundig geholpen. Er was antwoord op onze vragen en we mochten ten alle tijden mailen en/of bellen.

• Betrokkenheid

Behulpzaam, begripvol, snel en effectief.

Jullie begeleiders zijn erg behulpzaam en nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Ook is de response tijd erg snel en verloopt het proces snel en effectief. Wat ook wel meespeelt is dat het bij ons geen vechtscheiding is en dat we goed en respectvol met elkaar omgaan.

• Betrokkenheid

Zoals ze al aangeven met het bedrijfsnaam ,, netjes scheiden ‘’

Elk contact die heeft plaats gevonden werd ook netjes en snel beantwoord, alles netjes verlopen van het begin tot het eind. Ondanks de omstandigheden waar je in verkeer is alles prettig verlopen.

Super en snel geholpen

Vriendelijk mensen waar je contact mee hebt vakkundig personeel En scheiding snel afgehandeld ca 2 maanden

• Betrokkenheid

netjes en zorgvuldig, stap voor stap duidelijk, integere benadering

Uit elkaar gaan is niet leuk maar als je het samen over de uitgangspunten eens bent, dan is het heel prettig om het verder uit handen te geven aan NetjesScheiden. Dit is een naam die klopt. Ik kreeg bij de intake goed advies welk pakket het beste bij ons zou passen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Deskundig en snel, zo typeer ik de procedure. Zodat je niet te lang met 'gedoe' zit.

• Betrokkenheid

Vakbekwaam, klantvriendelijk en een snelle afhandeling van de scheiding.

Correct, netjes en snel

Bij een eenvoudige scheiding waarbij de kinderen meerder jarig zijn verloopt netjes scheiden correct en snel!

• Betrokkenheid

het was snel en bevredigend

Ik was blij met de snelheid en nauwkeurigheid van de documenten. alles werd mij duidelijk uitgelegd.

• Betrokkenheid

Onze scheiding is supersnel en netjes geregeld.

Snel werkend, deskundig bedrijf. Zeer vriendelijke mensen.

• Betrokkenheid

Nauwkeurig handelend en goed begeleidend.

Telefonisch dan wel per mail altijd zeer makkelijk, laagdrempelig en snel bereikbaar. De divers gesproken medewerkers zijn allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Juiste begeleiding en soepel verlopende begeleiding.

Snelle zorgvuldige hulp

Bij vragen snelle reactie. Zorgvuldige hulp

• Betrokkenheid

Snel service gericht en professioneel

goede begeleiding van zowel team netjes dcheiden als mediator

Eenvoudig en snel

De scheiding is eenvoudig en snel online geregeld.

Snel en duidelijk

snel, duidelijk, vrij snel reageren, goed bereikbaar

Netjes, snel en duidelijk

Deze situatie is vervelend, maar door de vriendelijke en snelle behandeling, is er snel duidelijkheid over de termijn, de kosten en de aanspreekpunten. Fijne begeleiding.

• Betrokkenheid

Eerlijke en oprechte hulp voor beide partijen

Ik was erg tevreden over onze mediator. Hij heeft onze vragen naar tevredenheid beantwoord. Daarbij heeft hij goed geluisterd naar onze wensen, maar het belang van de kinderen altijd boven op gesteld en ons hier altijd op gewezen. Helaas zijn de kinderen altijd de dupe!Aangezien wij geen koopwoning, spaargeld of andere rompslomp hadden wilden wij ook niet een mega bedrag betalen voor allerlei overbodige dingen. Bij netjes scheiden kun je praktisch kiezen uit drie pakketten en door naar je eigen situatie en portemonnee te kijken is er voor ieders wil wel wat te vinden. De documenten zijn keurig opgesteld en er werd snel gereageerd op onze mailtjes en vragen.

• Betrokkenheid

Correct, duidelijk en zeer vriendelijke service.

• Betrokkenheid

Snelle eenvoudige en heldere afhandeling.

Prettig gesprek gehad, meedenkend in kosten en snelle correcte afhandeling.

• Betrokkenheid

Prima service. We kregen alleen 2x iemand anders, dus 2 x uitleggen enz. Kan gebeuren, verder prima

Aanpak snel, hulpvaardig en deskundig. Enige minpuntje: we hadden bij de derde persoon pas de juiste, terwijl onze scheiding een simpele invuloefening was. Geeft voor ons verder niets, maar kan voor anderen een wat vervelend gevoel geven. Ik ben verder blij met Netjes Scheiden

Positief

Respectvol

Heel respectvol en echt voor beide partijen. En ook heel afgehandeld

Snelle en prettige afhandeling

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke medewerkers. Er werd helder en duidelijk uitgelegd welke stappen we moesten doorlopen. Ook de invullijsten waren makkelijk.

• Betrokkenheid

Leerzaam en positief met toch een klein beetje onvrede omtrent de tijd.

Mijn ervaring is dat ik van totaal niets wetend toch een goed beeld heb gekregen van de inhoud van het traject scheiding. Mede door de hulp van ervaren mensen die werken bij " Netjes scheiden.nl" Wel hoop ik zo'n traject niet voor een 2e keer te hoeven doen.

Catharijnesingel 55

3511GD Utrecht

Over NetjesScheiden

Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.