Door de rechtbank duurde het wat langer maar de juristen waren goed bereikbaar. Ook via face time ging het contact goed.
Onze scheiding is zo goed voorbereid. We waren het met alles eens. Gewoon goed verwoord zoals wij het graag wilden. Bedankt!
Zeer goede ervaring en netjes geholpen bij onze scheiding
Moeilijk genomen beslissing wordt voor je gevoel met goed gevoel en begrip op een juiste manier begeleid, zodat het niet moeilijker wordt als dat zoiets al is.
Prettig en ter zake kundig
Onze scheiding is discreet en soepel verlopen ..mede door Netjes Scheiden.
Fijn dat alles online geregeld kan worden. Eerst zelf op je gemak het portaal vullen. Daarna het convenant via de mail. Prettig videogesprek gehad en werd ook alle tijd genomen. Daarna snel het definitieve convenant en duidelijke uitleg over de verdere procedure.
Kristel onze mediater nam ruim de tijd voor ons. Beantwoordde vrijwel direct terug bij vragen. Gaf heldere uutleg. Kortom een fijne goede mediater.
Zeer klantenvriendelijk en gewoon perfect in alles belangen!!!
Het hele online scheiden bij NetjesScheiden is aan te raden. In ons geval ging alles vrij vlot en waren er niet veel bijzonderheden aan de hand dus moest het makkelijk gaan buiten de emotionele waarden natuurlijk. Op zich is het goed betaalbaar al was er echter wel bij ons een verkeerde inschatting gemaakt betreffende de subsidie bij de man in verband met het inkomen, best wel een tegenvaller. De mediator daar in tegen heeft de kleine verschillen die er waren goed behandeld en weggepoetst.
Vanaf mijn aanmelding ben ik uiterst tevreden hoe netjes accuraat en kundig en beleefd ik geholpen werd Voelde me enorm fijn en goed geholpen er werd echt naar mij geluisterd
Zeer goed geholpen na eerste aanmelding door Maurice Scheepers. En ook door onze mediator Ron Teiwes
Loopt helemaal goed.
Prima ervaring met Netjes Scheiden. Goed te woord gestaan, snel proces opgestart en 1e concept van het convenant was gelijk voor 95% in orde (wel belangrijk om de juiste input aan te leveren, natuurlijk)
Prima helder en duidelijk. De meeste zorgen worden uit handen genomen.
Ik heb duidelijke uitleg gekregen om de handelingen in orde te krijgen.met jullie duidelijke en geduldige uitleg is het toch gelukt. Bedankt hiervoor. Vriendelijk groet Ingrid en Jaap
Fijne organisatie, vlekkeloos verlopen, aanrader !
Zeer positief.
Werd goed geïnformeerd. Als je vragen had kreeg je snel mail terug of werd snel gebeld. Heel positief.
De schijding is snel en nettjes afgehandeld kon na mijn mijning wel wat sneller maar was goed over leg met mijn tussen persoon en alles was duidelijk wat hij zei mvf Angela van es
Duidelijk afspraken. Snel reactie op vragen via de email. Goed begeleiding.
Zeer fijne mediator (Lorena) gesproken die alles goed doornam. En de tijd voor je neemt. Meer tijden na werktijd zou wel fijn zijn.
snel, vakkundig, betaalbaar en begripvol geholpen
Zijn van begin tot eind goed geholpen, als je een vraag heb word je zowel via de telefoon als de mail goed te woord gestaan !
Geduldig , vriendelijk, begeleid bij het invullen van het convenant. Het voelde ook vertrouwd om alles te kunnen zeggen en te vragen. Bedankt Robert
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.