het was duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en snel antwoord op vragen
snel duidelijk geholpen het is niet het leukste om doorheen te moeten veel dank!
Je wordt vriendelijk geholpen
We zijn zeer goed geholpen met onze vragen en zijn zeer blij met de goede en duidelijke afhandeling.
Ik heb het echt onwijs fijn ervaren om via jullie deze minder leuke ervaring te beleven. Met alle vragen kon ik makkelijk bij jullie terecht en niks was te gek. Alles werd goed duidelijk uitgelegd en ook al had ik 1000 vragen het was er nooit 1 te veel. Ik heb jullie al bij helaas meer van mijn vriendenkring aanbevolen omdat die ook gaan scheiden. Ik vind oprecht een hele fijne en duidelijke samenwerking.
Onze " hulpverleners" hadden alle begrip voor NoNo's, zoals wij, die al problemen hebben met het opstarten van pc...,, laat staan met het regelen van je scheiding op de pc. Dank voor al jullie steun en begrip!
De scheiding, is snel en netjes opgepakt. Ze denken mee en nemen de tijd voor de vragen die je hebt. Zijn goed bereikbaar en gaan zeer zorgvuldig te werk. Ondanks dat de scheiding online is voelt het toch persoonlijk.
Tot nu toe hebben jullie perfect geholpen en bij vragen te woord gestaan. Bedankt voor jullie. Gr Brigitta
Ik vond het telefonisch en mailcontact met netjesscheiden prettig. Je moet toch even over een drempel bij dat eerste telefoontje maar het voelde meteen goed. Je kreeg meteen reactie bij vragen, ook per mail. Afspraken die werden gemaakt werden meteen opgevolgd of uitgevoerd. De mediator zelf, Richard Grégoire, was prima. Wel wat zakelijk. We misten een beetje het empathische en soms ook net niet helemaal op de hoogte. Bijvoorbeeld van het feit dat onze kinderen in 1 huis blijven en wij als ouders verkassen... Het is fijn als je in een gesprek merkt dat diegene goed is ingelezen. Ook noemden wij dat t steeds over 2 kinderen gaat maar dat we nog een kind hebben die 18 is. Ook daar werd overheen gepraat. Terwijl zij voor ons zo belangrijk is. Zer komt nergens in de stukken voor omdat ze nu eenmaal 18 is. Maar afgezien daarvan, prima.
Zeer duidelijke communicatie. Zeer professioneel personeel alles vakkundig geregeld. Top!
Wij hebben een zeer goede ervaring. Zeer professioneel, meedenkend en ook inlevend in de soms lastige situatie.
Een goede ervaringen van deskundige begeleiding in een moeilijke tijd
uiteindelijk een goede ondersteuning gekregen. echter duurde het wat langer dan verwacht.
Deskundig en correct
Wij zijn goed ondersteund in ons scheidingsproces. Heldere en duidelijke voorlichting en daarnaast werd er goed meegedacht om onze wensen zo goed mogelijk vorm te geven
Erg tevreden
Ik vind de begeleiding heel goed. Er wordt precies verteld wat je moet doen en wanneer. Tot nu toe zijn alle medewerkers die we hebben gesproken even vriendelijk en behulpzaam. Echt super!
Vanaf het eerste contact tot de afronding verliep alles prima en soepel bij Netjesscheiden! Er was ruimte voor vragen en eigen inbreng en op een verzoek om even wat zaken met spoed te regelen werd adequaat gereageerd door onze mediator. Erg fijn geregeld en al met al een goed gevoel overgehouden.
Prima, efficiënt. Prettig video gesprek. Wij hadden zelf al alles goed geregeld omtrent de verdeling. Ik vind het dan niet oké dat dit zo veel geld moet kosten. Er zou een mogelijkheid moeten zijn om voor een lager tarief dit af te handelen als je zelf samen al veel geregeld hebt.
Positief en aan te raden
We kregen duidelijke informatie op een prettige en positieve manier. Alle punten werden netjes en correct met ons doorgenomen. Sfeer prima!
Via video call heldere uitleg en alle tijd. Alles goed doorgesproken en de puntjes op de I gezet.
Binnen een paar weken en volledig digitaal. Volledige transpirantie en snelle vraagbehandeling.
Ondanks dat het een nare periode is vind ik het een relaxte manier om dit af te handelen. Snel en duidelijk en goed geholpen.
Ze zijn makkelijk bereikbaar. Ze geven voldoende en betrowbare informatie. Professioneel en aardig. Als je vragen hebt die ze niet kunnen beantwoorden, verwijzen ze je naar de goede bestemming. Bedankt
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.