Het was een fijne samenwerking. Je krijgt alle tijd om je vragen te stellen en je wordt goed bijgestaan in het hele project. Er komt zoveel op je af waar je normaal niet mee te maken hebt en daar krijg je ook goede uitleg over. De mensen waar ik mee te maken heb gehad waren vriendelijke, rustige mensen.
Ondanks dat veel digitaal is, had ik wel het gevoel dat er betrokkenheid was. We kregen snel reactie op onze vragen en er was ruimte voor ons eigen pad. Alles verloopt zoals aangegeven is, dus dat gaf rust en structuur.
Recht-toe-recht-aan scheiding zonder kinderen, en voor dergelijke situaties een snelle en doelmatige manier. Goede begeleiding en controle op de verschillende stappen. Goede prijs ook, van een kale kip kun je niet meer plukken en dat weten ze.
Ben tevreden .over hoe het gaat. Ondanks de tegenslag die ik af en toe heb.
Snel, goed, accuraat.
Alles duidelijk uitgelegd. Communicatie is goed
Inake gesprek voor informatie was snel geregeld. Duidelijke informatie ontvangen en eveneens aantal tips om op te letten en te besparen qua subsidie aanvraag. Koppeling aan mediator verliep prima. Vriendelijke dame en kennis van ouderschapsplan en extra informatiepuntjes.
Omdat we zelf al een hoop punten voor ons zelf duidelijk hadden en slechts op enkele punten nog advies nodig hadden was het traject van Netjes Scheiden precies wat we nodig hadden. Ze hebben ons direct duidelijk aangegeven waar we aan toe waren en welke stappen doorlopen zouden worden. Dit alles is ook precies volgens planning verlopen.
Vriendelijke begeleiding die voor ieder te begrijpen valt.
Een hele positieve ervaring. Goede en snelle hulp met vriendelijkheid en betrokkenheid. Het hele proces werd hierdoor zo pijnloos als mogelijk is.
Hebben voldoende kennis en reageren snel op vragen. Klant en servicegericht.
Goed geholpen!
Wij zijn goed geholpen. Het was fijn dat er snel werd meegedachten geholpen toen dat nodig was. Ook later in het proces is het prima verlopen.
Snelle en goede adviezen gekregen van bij iedereen van netjesscheiden.nl. ik kan het ieder aanbevelen waarbij het huwelijk niet zo gelopen is als het begonnen was!!
Tevreden met alles.
Ging vrij vlot. Hadden zelf convenant volgens richtlijnen samengesteld, maar de advocaat wilde er klaarblijkelijk ook wat aan verdienen, dus die heeft het convenant qua volgorde ietsje aangepast en hier en daar een kleine tekstuele aanpassing gedaan, wat daarna door ons weer deels is teruggedraaid. Daarna door naar rechtbank ter bekrachtiging en klaar
Fijne en goede begeleiding via Lorena!
Keurig geholpen
Van het eerste contact tot de laatste Email fijn contact, meedenken en praktische adviezen. Ik heb het ouderwetse fysieke contact niet gemist.
Onze ervaring is erg goed aangezien jullie als een van de weinige deze service online aanbieden wat voor ons cruciaal was. Alle stappen van het proces zijn ons helder uitgelegd en wij voelden ons goed begeleid, ondanks de lastige situatie.
Erg netjes begeleid. Professioneel en duidelijk geholpen. Adequate begeleiding en zeer snel in verwerken en antwoorden op je vragen.
Snelle communicatie via de email...goede uitleg via de mail....goede instructies...mvg kim goemans
Snel geholpen meteen contact na aanmelding, vriendelijk te woord gestaan, goede tips en er werd goed geluisterd, goed over en weer mail contact, alles duidelijk correct en snel. Kortom een tevreden kant.
Snel, geduldig. Correct & betrouwbaar
prima, vlot en betrouwbaar.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.