Scheiden is een emotionele toestand. Er moet veel geregeld worden. Via Netjes Scheiden verloopt dit goed. In den beginne wordt er veel van je gevraagd, maar de onderlinge contacten digitaal helpen je erg goed hierbij. Het te volgen proces wordt uitstekend toegelicht.
We zijn heel netjes en vlot geholpen met het in gang zetten van onze scheiding. Alles werd duidelijk uitgelegd. Lorena heeft extra haar best gedaan om te zorgen dat het convenant snel was opgesteld, omdat ik dit nodig had voor het verkrijgen van een woning. Heel erg bedankt hiervoor! Scheiden is nooit leuk, maar op deze manier was het in elk geval wel zorgeloos. Heel erg prettig.
Zie boven.
Ik waardeer het dat goed wordt meegedacht over oplossingen en juridische mogelijkheden.
Heb het ondanks de vervelende situatie, de samenwerking als zeer prettig ervaren
Wij zijn erg goed geholpen door Netjesscheiden.nl. Wel belangrijk dat de ex-partners zelf goede afspraken kunnen maken en geen problemen hierover hebben.
Wij hebben Anja van Ree als zeer deskundig ervaren. Prettig in contact en meedenkend in oplossingen. Wij zijn heel tevreden over het proces en raden NetjesScheiden aan als goeie oplossing voor een toch heel moeilijk proces dat scheiden is.
Juiste en snelle communicatie en fijn videogesprek met de mediator. Dus erg tevreden en bedankt nogmaals.
Het traject is soepel en vlot verlopen. Uitleg van de mediator was erg duidelijk en er werd goed naar de situatie gekeken en meegedacht. Enig min puntje is de onduidelijke keuze voor pakket. Wanneer je het pakket "Zelf doen" kiest wordt er van je verwacht dat je een juridische achtergrond hebt. Dit voelde als een lokkertje. Echter de hulp bij het pakket "Controle" is zeker niet overbodig.
gaat sneller dan verwacht
zeer fijne ervaring qw zijn erg blij met netjes scheiden alles perfect gregeld
Alles netjes en op tijd ingeleverd en vervolgens is alles netjes afgehandeld.
Ik heb persoonlijk het contact met de medewerkers en met name de mediator als positief ervaren. Het contact was prettig en de reactiesnelheid was op orde.
Helemaal volgens de verwachting!
We zijn vriendelijk en snel geholpen. Precies wat we ervan verwacht hadden.
Positieve ervaring tot nu toe
Ik had niet verwacht dat jetvalkemaal zo snel kan. Jullie zijn hoed bereikbaar en hulpvaardig. Jullie reageren zeer snel. Top service.
De informatie op de site is goed. Na het telefonisch gesprek om iets meer informatie te krijgen, zijn we ingestapt. Het portaal was niet altijd eenduidig, bevatte soms termen die we niet kenden. Op veel punten is er heldere uitleg, maar we misten bij een aantal items. Gesprek met de mediator was goed. Ze kwam professioneel, heel ervaren en ook persoonlijk over. Ze nam alle tijd, ook toen we uitliepen, heel fijn. we hadden het idee dat we alles konden vragen
Netjes Scheiden loodst je zorgvuldig en snel door de procedure heen. Neemt de tijd om je goed in te lichten en zorgt stap voor stap voor een mooi verlopen proces. Daarbij is er sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben erg blij met de duidelijke en klantvriendelijke begeleiding. Snel antwoord op vragen alles duidelijk terug gekoppeld via de mail. Flexibel ingesteld bedrijf.
Fijn en duidelijk geholpen.
Ik zou NetjesScheiden aan iedereen aanraden. Wel een belangrijke voorwaarden is dat jij en je toekomste Ex-partner er samen goed over kunnen praten en samen goede beslissingen klaar hebben. Dan kun je binnen een paar weken gescheiden zijn. We zijn heel vriendelijk en zeer professioneel geholpen en geadviseerd. Onze Mediator was Anja van Ree.
Vanaf het eerste contact zijn we goed begeleid door dit ingewikkelde proces.
Correcte informatie overdracht, betreft opstellen van het convenant. Men heeft zeer gedegen kennis van zaken. En is mij daar heel goed in toegekomen.
Zeer fijn te woord gestaan bij de kennismaking waar alles stap voor stap en duidelijk wordt uitgelegd. Je zit niet direct vast aan iets. Je ten alle tijden wijzigingen en aanpassingen kan doorgeven zolang er niets getekend is. Er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven over het convenant en ouderschapsplan.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.