Duidelijke afspraken , goed bereikbaar per telefoon en mail. Krijg op iedere vraag een duidelijk antwoord.
Van begin tot eind prettig en deskundig geholpen. Een overzicht van alle te belopen stappen vanaf het begin zou fijn zijn. Ni werd het duidelijk in behapbare delen en duidelijk uiteengezet waar ook wat voor te zeggen valt. Dank jullie voor een smooth procedure
Alles is verlopen zoals we verwacht hadden. Tot nu toe loopt het allemaal volgens tijdschema wat jullie voorgesteld hebben en video gesprek allemaal vlotjes verlopen. Als de rest ook op deze manier gaat is het volledig naar verwachting verlopen met vriendelijke groet
Ons werdt het middelste pakket aangeraden omdat wij het over het algemeen overal over eens waren. Alles op de site is duidelijk, en waar je een vraag over hebt kan je stellen tijdens het gesprek met de mediator die vervolgens weer alles duidelijk uitlegt. De mediator was er voor ons allebei en koos geen partij. Ze gaf voor en nadelen voor ons allebij. Ik ben zeer tevreden over netjesscheiden al vond ik het wel een beetje spannend om het zo te doen! Maar zeker geen spijt van.
Prima afgehandeld, dank u wel namens C. Kalkan en I. zararsiz
Heel fijn en persoonlijk.
Snel en accuraat en onpartijdig
We zijn heel netjes geholpen en alles is heel snel geregeld!
Het was fijn om een kort gesprek te hebben voor advies welk pakket te kiezen. De online omgeving is erg makkelijk voor gegevensuitwisseling. Al is iets meer uitleg over wat waar in te vullen misschien wel handig. Op dit moment op de laatste stap voor het indienen van het convenant en tot nu toe vrij vlot gegaan. Is zeker een aanrader als je in overeenstemming bent over de verdelen e.d. en het op afstand wilt kunnen regelen.
je wordt vriendelijk te woord gestaan, reageren vlot, en zijn begripvol
Alles was tot aan de puntjes goed gedaan ben te vrede
Advies had wat mij betreft beter gekund. Vaak krijgen wij te horen dat moeten jullie zelf “uitzoeken” mbt de verdeling.
Hoi Maria, Bedankt voor je reactie. Vervelend om te horen dat het advies niet was was je ervan verwacht had. Bij online scheiden is het inderdaad de bedoeling dat je zelf bedenkt welke afspraken er voor jullie het beste zouden werken. Uiteraard hoort hier wel de gepaste begeleiding van een mediator bij, met name om dit juridisch juist op papier te zetten. Wij nemen jouw feedback uiteraard mee om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je onze Servicedesk bereiken via [email protected] of via 030-2242577. Met vriendelijke groet, team NetjesScheiden
Men denkt mee, is begripvol en goed duidelijk.
We zijn netjes en fijn geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. De doorlooptijd is snel.
Goede uitleg en snelle reacties per email, videocall met Lorena was ook goed en duidelijk uitgelegd door haar! Helemaal tevreden tot nu toe.
Telkens als er vragen waren van mijn kant kwam er een duidelijke uitleg en dat is geruststellend Voor de rest, transparant en helder Mvgr Dolf Kruidenier
vriendelijk geholpen. Goede uitleg gehad. Fijn dat we alle afspraken zelf konden inplannen met onze drukke banen. Fijn dat we niet naar verschillende locaties hoefden te reizen en alles digitaal konden afhandelen.
Begripvol en goed geholpen.
Alles duidelijk wat we moesten doen en bij vragen kregen we snel antwoord
Snelle reactie via de email. Videocall met de mediator verliep gemoedelijk en er werd echt tijd genomen als er iets besproken werd! Echt heel fijn verlopen!
een zeer prettige samen werken ondanks de zware lading van onderwerp zijn we goed begeleid
Bij vragen mocht ik niet bellen maar moest ik mailen ivm dat ze geen partij willen kiezen. Prima maar zelfs als ik puur en alleen informatie nodig had wilden ze me ook niet te woord staan en moest het ook via de mail. Tevens meermaals aangegeven wat wij wilden wijzigen in het convenant en dit werd niet altijd goed opgepikt waardoor we heen en weer bleven mailen.
Hoi Kirsten, hartelijk dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met onze dienstverlening. Ons doel is om iedereen op een laagdrempelige en begrijpbare manier door hun scheiding heen te helpen. Uiteraard hoort hier ook juiste informatie verlenen bij. Omdat een scheiding via ons een gezamenlijk proces is, loopt de informatieverlening inderdaad veelal per mail. Dit omdat we op die manier beide partijen niet uitsluiten en iedereen dezelfde informatie ontvangt. Mocht je nog vragen hebben, is onze servicedesk telefonisch of per mail bereikbaar via 030-2242577 of [email protected]. Met vriendelijke groet, team NetjesScheiden
Procedure helder uitgelegd, daarnaast snel en efficiënt geholpen.
Vanaf het eerste telefoon contact makkelijke en duidelijke gang van zaken. Op mails werd altijd snel gereageerd. Aan de hand van het digitale klantenportaal word je door de hele lijst met te bespreken zaken geleid. Je moet het hierbij dus wel samen bespreken en eens zijn. Dit kan je op je eigen tempo doen, als je er vaart achter zet is alles zo ingevuld en geregeld.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.