Netjesscheiden.nl werkt overzichtelijk. Je hebt een duidelijk beeld van waar je je bevindt in het scheidingstraject. Ze houden zich aan de afgesproken planning en geven goed advies.
Snelle service, goed en duidelijk geholpen
Zeer aardige mediator en meedenkend. Verstand van zaken.
Goed geholpen, meteen per email bevestid. Goed en adequate. Ik zou deze site zeker aanraden
Heel fijn geholpen bij onze echtscheiding. Het proces verliep vlot mede doordat alles heel makkelijk online geregeld kan worden. Fijne ondersteuning in vervelende tijd.
Ik heb een goede ervaring met netjesscheiden.
De echtscheiding procedure is prima verlopen , zonder problemen
Supergoed en vakkundig geholpen
Zeer tevreden. Alles verliep snel en duidelijk. Contact persoon reageert ook gelijk als je een vraag hebt die je per mail stuurt.
Alles gaat heel vlot en verloopt zoals omschreven. Ik zou dit iedereen die gaat scheiden aanraden als je het met elkaar eens bent en nog goed met elkaar in gesprek kan.
Wij wisten niet waar we moesten beginnen voor het ontbinden van ons partnerschap totdat ik deze site vond. Goedkoop en netjes uit elkaar. Goede telefonische gesprekken gehad, ook een eerlijke mediator.
Goed voorbereid
Goed advies en kennis van zaken. Er wordt snel gereageerd.
Prettige benadering en goede begeleiding
Mijn ervaring met jullie is matig omdat ik weinig ervaring heb gehad en tijdens de gesprekken was het allemaal heel langdradig, achteraf kom achter dingen die niet zo op papier hadden moeten staan.
Hoi Aldert, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je onze dienst als matig ervaren hebt. Ons doel is om jullie voldoende te begeleiden om de scheiding juridisch in orde te maken, met de afspraken die jullie zelf opstellen. Hierbij is het belangrijk dat jullie alles begrijpen en alles op papier staat zoals jullie bedoeld hebben. Daarom maken we voldoende tijd vrij voor de videogesprekken. Uiteraard zullen wij de scheiding niet voltrekken voordat jullie hier akkoord hebben gegeven, zodat alles juist op papier staat. Mocht je vragen hebben staat onze ServiceDesk voor je klaar. Wij zijn te bereiken via [email protected] of via 030-2242577. Met vriendelijke groet, NetjesScheiden
Ik heb een goede ervaring mee op gedaan...ze zijn heel vriendelijk... Je wordt goed te woord gestaan.. Top...
fijn gesprek, prima uitleg
de gehele inleiding naar de scheiding is perfect gelopen. ook op onze vragen was er een deskundig advies. onze dank is groot voor jullie diensten
Makkelijker dat het online en via video bellen
Makkelijk afspraken maken, en makkelijk te bereiken. Als je er zelf voor een groot deel al uit bent hoe je alles gaat regelen is dit echt ideaal.
Wij zijn snel en duidelijk geholpen voor een vast bedrag
Snel, vlot en bekwaam
De snelheid en deskundigheid waren prima, onze mediator Lorena was accuraat en zeer vriendelijk.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.