Goedemorgen begeleid en duidelijke uitleg Gewoon super
Over het algemeen prima geholpen. Wel vond ik het soms lang duren voordat er gereageerd werd. Maar al met al goed geholpen. Ook werd alles goed uitgelegd bij het video gesprek.
Hoi Carla, Bedankt voor je review. We nemen je feedback mee in onze dienstverlening! Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bereiken via 030-2242577 of [email protected]. Met vriendelijke groet, team NetjesScheiden
We hadden een compleet pakket en hadden het idee dat het advies qua hypotheek wat uitgebreider zou zijn. Nu waren het een paar handvatten maar voor een uitgebreider advies moesten we dan alsnog 3750 betalen. We hebben ervoor gekozen dit gewoon via de huidige hypotheekverstrekker te regelen.
Hoi Leontine, Bedankt voor je review. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en zullen je feedback daarom meenemen. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bereiken via 030-2242577 of [email protected]. Met vriendelijke groet, team NetjesScheiden
Ze zijn er als je ze nodig hebt. Beantwoorden alles snel
Goed gevoel
Vlot, correct, secuur, met kennis van zaken
We zijn goed te woord gestaan, het proces is duidelijk uitgelegd en begeleid.
Kontakt verliep prima, door van beide kanten wat aanpassingen hadden wij wel versie 5 nodig voordat het definitief getekend kon worden.
Hoewel de reden geen aanleiding is voor een feestje, is de hulp van Netjes Scheiden dit wel. Alles wordt keurig en volgens afspraak nagekomen. Indien iets om nadere uitleg vraagt, staat het team van Netjes Scheiden direct voor je klaar. De gehele procedure is hierdoor snel en vloeiend doorlopen.
We hebben het contact met de heer Teiwes als prettig ervaren. Daarnaast werd er elke keer snel geschakeld. Onze dank hiervoor.
Goede begeleiding via mail, videogesprekken. Vragen werden altijd vlot beantwoord. Ik moet er wel bij vertellen dat wij geen kinderen hebben en we hadden al veel afspraken samen gemaakt. Vriendelijk en correct.
Mijn ervaringen zijn heel, ze nemen de tijd voor je. Je kan ze altijd vragen als je er niet uit komt. Mijn ervaringen? Doen
Perfect!
Alles word goed uitgelegd en duidelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent
alles is naar wens verlopen
Ik kreeg niet snel alles voor elkaar maar kreeg goeie tips kwam ik er wel. Ook waren alle medewerkers geduldig. Dank
Het contact liep soepel en snel. Alle vragen vragen werden duidelijk beantwoord
Fijne samenwerking gehad met Anke Alles goed uitgelegd
Alles is naar wens verlopen
Ik ben altijd door vriendelijke mensen geholpen en alles was duidelijk. Als er vragen waren van mijn kant dan werden deze snel en op een prettige manier beantwoord. Kortom, goede ervaring en goede service.
Vlot verlopen
Vlot verlopen
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.