Geen woorden voor super goed
We zijn tevreden over de prettige manier van bespreken en gelukkig heel zakelijk.
Het was erg vervelend om na de eerste factuur nog een extra factuur te krijgen omdat we geen recht zouden hebben op de tegemoetkoming. Hier heb ik nooit een schrijve van ontvangen waarom de subsidie was afgewezen. De extra factuur kwam dus ook als geheel onverwacht. Verder wel snel en vriendelijk geholpen en werd er in veel dingen meegedacht.
Duidelijk, snel en zoals mijn verwachting was is het afgewerkt
Wat fijn dat de afspraken online konden en alles snel werd doorgezet of gemaild waardoor er snel geschakeld kon worden
Zie hierboven. Daarnaast een duidelijke online omgeving en een zeer prettig gesprek gehad om de documenten door te nemen.
Je wordt snel en op nette wijze geholpen. En alles online is gewoon heel erg praktisch. Het werkt snel alleen op de afspraak met de mediator moesten we even wachten
De mogelijkheid de scheiding online te regelen verlaagde heel erg de drempel om door te zetten. De deskundigheid van degene die hierbij hielpen zorgde ervoor dat het snel en zonder kleerscheuren kon verlopen. Geen overbodige vragen of lastige situaties. Gewoon helder en duidelijk. Dankjewel voor de hulp! Groet, Saskia
Er wordt ons ruimte gegeven voor ons eigen proces. Jullie zijn echt facilitators en wij zijn in de lead. Ook de verschillende momenten waarop het proces stil lag , was jullie ruimte er. Dank ervoor
Het was onze eerste keer dat we een scheiding mee maken. Veel getwijfeld of online scheiden "betrouwbaar" is, en welke partij kies je dan? Uiteindelijk een keuze gemaakt voor NetjesScheiden, en geen seconde spijt gehad. We hebben gekozen dienst "Kinderen en scheiden en dan optie Controle". Eerst een telefonisch kennismakingsgesprek en kort daarna krijg je toegang tot een online dossier waar we vervolgens input moesten aanleveren voor het Convenant en Ouderschapsplan. Hierna volgt een gesprek met de mediator en wordt dit plan uitgewerkt en hierna door beide partijen ondertekend. Dan richting de advocaat en aansluitend richting de gemeente. Al met al een goede en duidelijke begeleiding van Marieke! Telefonisch ook goed te bereiken en ze is betrokken van begin tot het einde. Een aanbeveling!
All case was smoothly done, and fast
We werden heel snel geholpen en vriendelijk en alles werd goed uitgelegd
Goed bijgestaan in alles!
Anja van Ree heeft ons heel goed geholpen ze nam de tijd straalde rust uit Ook legde ze alles goed uit ook de vragen die wij hadden en gaf ze tips Top
Duidelijk met antwoorden als je iets wilt weten .
Vanaf moment van aanmelden tot de inschrijving van de scheiding bij de gemeente zeer goed begeleid. Hele proces heeft in totaal maar 8 wkn geduurd. Je moet als ex partners wel op redelijke voet met elkaar staan om dit zo snel en makkelijk mogelijk te kunnen regelen. Kan jullie bij iedereen aanraden! Top!
Simone is perfect !
Alles werd duidelijk uitgelegd en de zorg voor de ontbinding was heel goed en netjes geregeld. Zeer tevreden
Veel dank aan Robert van NetjesScheiden.nl
Perfect en duidelijk. Kristel heeft er veel verstand van en doet het fantastisch.
Goed contact Snel en behulpzaam
Super fast and great assistance! Thank you Mr.Hans for everything!
Snelle afhandeling, vriendelijk en altijd bereid om de telefoon aan te nemen om iets uit te leggen.
Als je goedkoop en snel de scheiding wil regelen dan denk ik dat dit een goede keus is. Ik merkte wel dat er veel documenten verzameld moeten worden, zoals pensioenoverzicht enz., maar dat zal altijd zo gaan.
Bij netjes scheiden.nl zijn ze heel transparant en doen goed hun werk. Communicatie is soepel en goed verlopen.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.