op je eigen gemak wanneer je er klaar voor bent en in alle rust de gegevens aanleveren
We zijn netjes te woord gestaan door Irma en ze heeft ons prima geholpen en alles duidelijk verwoord
Als je samen er uit bent om te scheiden en je hebt alles samen opgesteld zoals partneralimentatie en kinderalimentatie dan is netjes scheiden een makkelijke manier om de scheiding definitief te maken. We zijn fijn geholpen. Soms was de communicatie lastig omdat je de bemiddelaar niet direct kunt bellen. Verder zijn we tevreden met de dienstverlening.
Een aantal keer met een van uw medewerkers gesproken. Deze gesprekken verliepen heel fijn, snel en duidelijk. Daarentegen vond ik het klantportaal niet duidelijk. Je kunt pas verder zodra je de pagina geheel hebt gevuld, dit is niet altijd direct mogelijk. Ook kun je hierdoor niet door het portaal bladeren om te zien wat de vragen zijn, dat was elke keer een verrassing. Ook in de handleiding was dit niet te zien. Wellicht dat jullie dit kunnen aanpassen voor toekomstige klanten.
Scheiden is niet leuk, maar de hulp maakte het makkelijker. Er was ook begrip voor de situatie.
De scheiding had voor mij helaas niet gehoeven, maar netjesscheiden heeft alles netjes geregeld. Dank jullie wel daarvoor.
de begeleiding was super alles heel duidelijk en alle vragen die ik had werden gelijk en duidelijk beantwoord
Efficient, goed bereikbaar, vragen goed beantwoord, vlotte afhandeling
Zonder twijfels zet je stappen
Wij zijn super netjes, snel en vakkundig geholpen
Alles werd duidelijk en zorgvuldig uitgelegd en om het duidelijker te maken kreeg ik via de mail exact t zelfde wat mn mediator mij vertelde
Tot op heden vlot en correct.
Het voelde voor mij alsof ik Aan het beeld bellen was met iemand die ik 30 jaar niet gezien had
Het procedure van scheiding neemt beetje tijd Vooral voor mensen van buitenlandse afkomst die minder kennis hebben van digitale wereld. Anders het kantoor Netjesscheiden doen hun werk zeer goed.ik ben tevreden. Mvg.y.nazary
Alles ging goed
Vriendelijke en professionele communicatie, Goede begeleiding. De scheiding verliep vlotjes, binnen een paar weken zonder problemen gescheiden. Ondanks scheiden niet het allerleukste is, is dankzij netjesscheiden.nl zonder al te veel stress goed verlopen.
Heel fijn geholpen door floris Een man met geduld .
Dank voor uw inspanning
Jullie personeel is vriendelijk geduldig en correct. Ik heb goed met jullie samen kunnen werken en be tevreden over hoe mijn scheidingszaak behandeld is.
Onze mediator heeft ons goed begeleid. Prettige samenwerking.
Ondanks de verdrietige situatie zijn wij goed geholpen en hebben we dit samen goed kunnen aanpakken
Alles was makkelijk in te vullen en snel geregeld.
Mijn ervaring is zeer positief
Wij zijn heel erg netjes begeleid. Er is heel veel aandacht voor je en alles wordt keurig doorgelopen en aan je uitgelegd. Zeer klantvriendelijk en deskundig.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.