Heb Ron als zeer prettig ervaren Eerlijk en rechtdoor zee Zowel ikzelf als mijn ex partner voelden ons gezien
Wij hebben een goede ervaring met netjes scheiden . Alles werd duidelijk uitgelegd er werd tijd voor je genomen. En bij vragen kreeg je ook snel weer antwoord.
Nadat wij een e-mail hadden gestuurd met de vraag voor meer informatie mbt de aangeboden pakketten kregen wij kort daarna al een telefoontje. De vrouwelijke medewerkster stelde ons direct enorm gerust en ging stap voor stap uitleggen wat wij het beste konden doen en wat ons zou staan te wachten. We voelde ons echt gehoord en dat gaf een goed gevoel. De mediator was tijdens het videobellen heel aardig en hoorde ons echt.
Alles snel en overzichtelijk Duidelijke gewone Nederlandse taal Aanleverproces online is ook erg handig en fijn
Goede en snelle begeleiding
Wij zijn heel netjes en persoonlijk geholpen! Wij kunnen Netjes scheiden aan iedereen aanbevelen
plezierig gesprek gehad met Marieke goede en duidelijke uitleg gekregen waardoor er een soepel en snel proces op gang is gebracht
Goede en persoonlijke begeleiding. En niet te vergeten prima advisering
Omdat wij zelf onderling dingen konden regelen. Was dit een fijne optie om de scheiding makkelijk en snel te laten verlopen.
Nemen de tijd om uit te leggen hoe de procedure eruit ziet. Geen onnodige communicatie of informatie waardoor er vaart in zit
Goede nette begeleiding gekregen. Was alleen n dingetje in ons geval hoe het ondertekende convenant terug te zenden. (Leek) Verder chapeau!
Goede begeleiding en het ging heel snel allemaal.
Netjes en snel. Afwachten of het voorderest ook snel gaat
Nette en vlotte afhandeling , ook een stukje betrokkenheid is aan de orde! Niks dan tevreden.
Van begin tot eind zijn we zeer professioneel, vriendelijke en snel geholpen. Mocht je gaan scheiden is dit zeker een bedrijf die ik zou aanraden.
Goede begeleiding en duidelijkheid.
Ik vond het fijn om zelf de stukken aan te leveren voor het dossier en daarmee ook eigen tempo kon bepalen. Helder stappenplan....soms, voor een leek, niet altijd duidelijk wat er precies gevraagd werd aan stukken. Dan is het fijn om even te kunnen mailen wat er precies bedoeld wordt.
Goede intake, goede begeleiding. De verwachting was een vlotte afhandeling, ligt uiteraard ook aan jezelf. Maar ze zijn alles keurig nagekomen. Het invoeren is even een werkje, daar moet je toch wel de tijd voor nemen.
Gaat heel netjes en snel. Goede uitleg en professionele begeleiding.
Zeer snel geholpen, zelfs op dagen dat petra niet werkt kreeg ik reactie van haar.
Vanwege hypotheek regelen moeten wij het Geregistreerd Partnerschap met spoed laten beëindigen. Wij hebben daarom gekozen voor spoedprocedure. Contact loop soepel en komen afspraken na en zo fijn dat het allemaal via mail en Teams geregeld kan worden. Geen fysieke afspraak bij notaris of advocaat scheelt zoveel in tijd. Blij dat wij voor NetjesScheiden hebben gekozen. Aanrader!
Jullie maken de belofte waar.
Gaat snel en deskundig
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.