We zijn echt heel goed geholpen, alle afspraken werden goed nageleefd. Voor alle vragen konden we terecht en het videogesprek met Marieke was duidelijk en voelde goed. Hartelijk dank daarvoor.
Mijn partner en ik hadden onderling alles al geregeld en moesten alleen nog de formele afhandeling van de scheiding nog doen. De portal met alle vragen was duidelijk en gebruikersvriendelijk. Ook de gekoppelde mediator dacht goed mee en was betrokken. Het is niet goedkoop, maar dat is scheiden sowieso niet, maar wel goed.
In het voortraject is er zorgvuldigheid in het verzamelen van de benodigde documenten. Ik heb het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt.
Prima prijs kwaliteit verhouding
het was voor mijn zeer ingewikkeld maar daar heb Anja vebetering ingebracht ieder geval dank je wel Dick Thonhauser
Goed geholpen door het hele proces
zakelijk en respectvol
Zijn we zelf oingetwijfeld ook debet aan geweest, maar documenten zijn erg vaak heen en wee rgestuurd, dan ontbrak er weer wat, dan was er weer iets fout overgenomen, dan moest er ineens wel iets ingevuld wat eerst niet hoefde. Ik he tot 3 keer toe nieuwe documentem moeten opvragen bij de gemeente omdat ze verlopen waren Nou zijn wij in goede harmonie gescheiden, maar kan me voorstellen als je elkaar het licht in de ogen niet gund, dat dit zeer frustrerend kan werken
Goede communicatie en duidelijke afspraken.
Goede dienstverlening. Ik mistte soms wel telefonisch contact. Ik moest vaak lang wachten op een antwoord via de mail...dit moet sneller kunnen. Marieke is een topper.
Op een nette, professionele en respectvolle manier door het lastige proces van scheiden heen geholpen. Scheelt een hoop emotioneel gedoe waardoor je misschien wel je hoofd verliest… Dat is ons nu bespaard gebleven en dat is heel veel waard.
Een zeer doelgerichte, vlotte en zeker ook vriendelijke afhandeling van de hele zaak, heel aangename begeleiding, die iets vervelends als dit, op bijzonder positieve wijze laat verlopen. Het gevoel zit goed, mijn dank is groot!
Zeer professioneel en correct geholpen in een toch moeilijke situatie!
alles is goed verlopen
Prima uitleg!
Heel prettig communiceren en vriendelijk.
Marieke heeft ons goed geholpen. Alles duidelijk uitgelegd en reageren ging snel
Goed geholpen
vlotte en vriendelijke afhandeling
Er word geluisterd en onze mediator was onpartijdig dat heb ik als prettig ervaren scheiden is opzich al geen pretje
Zo fijn en snel geholpen En alles was heel duidelijk Ik zou jullie zeker aan bevelen aan anderen die gaan of willen scheiden Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles
Stap voor stap alles netjes uitgelegd. Fijn contact met Lorena. Kortom: een aanrader!
Er alles goed geregeld En ook advies gegeven hoe we beste konden oplossen En werd ook alles netjes aangepast als het aangepast moet worden Vriendelijke mediator Erg fijn dat online kan Scheelt geld en reis gedoe Om naar advocaten kantoor te gaan. Ideaal om thuis te regelen
Geholpen door Sanne en Hans van NetjesScheiden. Fijne communicatie en alles heel duidelijk van begin tot eind!
Heldere uitleg en makkelijk te volgen stappen om zelf samen in goed overleg alles te regelen. Ook ruimte om vragen te stellen is er genoeg en er wordt goed met je meegedacht en de zaak van meerdere kanten belicht zodat je weet dat je de juiste keuzes maakt.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.