Alles ging in perfect overleg en motorscooter stond zelfde week nog klaar met een mooi bordje ervoor met mijn naam erop. Alles liep perfect!
Bracht mijn motor voor onderhoud en ging weg met een nieuwe. Waarom? omdat heel duidelijk verteld werd wat er aan de hand was en wat het zou kosten om te repareren. Ik kon al snel de rekensom maken dat dat niet meer de moeite waard zou zijn. Ze bleken veel kennis te hebben van de motoren die ze verkopen en onderhouden en aandacht voor mij als klant.
Fijne club! Ik wordt vaste klant.
Goede en duidelijke afspraken
Uiterst tevreden
prima behandeling netjes bij gepraat en goed geadviseerd
Mijn eerste motor gekocht bij Motoport Veldhoven. Bij binnenkomst eerst even rustig kunnen kijken en bij vraag direct geholpen door een deskundige medewerker. Kortom, helemaal top!
binnen 1 dag al gemaakt, grote klasse
Uiterst tevreden
Snel gedaan. Kon er op wachten bij een lekker bakkie koffie.
Snel gedaan. Kon er op wachten bij een lekker bakkie koffie.
Zeer goede service en alles ging vlot.
Het helpen zonder afspraak voor diverse dingen zoals banden wordt erg breed opgerekt, (duurt lang) door gebrek aan monteurs. Korting van 20% op banden is niet toegepast op nota.
Goede snelle service.Super fijne Yamaha Tracer,ik heb er echt van genoten!En anders dan andere bedrijven is het bij jullie wel mogelijk om voor een weekend de motor vrijdags al op te halen.Ga ik vaker doen.
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ik ga misschien zelfs mijn motor daar weer inruilen binnenkort. Ik krijg een hele reële prijs terug voor mijn oude motor.
Perfect behandeld en vertrouw er op dat wat beloofd is ook word na gekomen
Prima service. Mocht meteen een proefrit.
Zeer goed geholpen, zeer goede verkoper. Bij aflevering werd ik vriendelijk onthaald, en de motor werk meer dan perfect afgeleverd.
Vriendelijk, komt afspraken na
Ga hier zeker vaker een motor huren. Top service!
Wiecher is onveranderd Wiecher. Altijd een plezier met hem te babbelen en te handelen. Het was alsof er geen jaren voorbij zijn gegaan..bijzonder..
Afspraken goed nagekomen in een informele sfeer
Goede, makkelijke en vrije service.
De Run 5202
5504DC Veldhoven
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.