Goede service en advies, klantvriendelijk!
Altijd goede service. Aardige mensen. Mooie winkel.
Goede service van de verkoopafdeling, er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen.
Gewoon heel goed
Ik wilde graag een Sena intercom uittesten omdat ik slechthorend ben, normaal gesproken gaat dat niet zo makkelijk maar omdat ik uitzondering op normaal horende mensen ben, mocht ik het even paar dagen proberen Na paar minuten wist ik al dat het een goed hoorbaar intercom is! Super mooi ingebouwd door super medewerkster. Ze proberen altijd mee te denken met je en komen altijd wel met een goede oplossing! Super fijne zaak/mensen
Nu al diverse spullen aangeschaft. Maar elke keer is de aandacht top en oprecht! Zoek je kleding, accessoires of motor dan moet je bij Motoport Rockanje zijn. Echt een aanrader.
Erg vriendelijk personeel met een hart voor motoren. Zeker aan te raden als je hier een motor wilt kopen!
We zijn weer op een uitstekende klantvriendelijke ,professionele wijze geholpen vandaag 30 juli 2019 door Marvin en zijn vrouwelijke collega. Ben helaas haar naam vergeten. Toppie Groet Henk en Willy Selderbeek
Gezellig en leuk bedrijf met een hart voor motoren. Dit is te merken in het enthousiasme van het personeel.
Zo zou het overal moeten zijn.
in mijn ervaring de meest klantvriendelijke motoport.
De servise is super klant vriendelijk ook maar het zou leuk zijn als er een groot scherm zou komen in de zaak waar bijvoorbeelt cost rijder tezien zou zijn maak het allemaal wat gezelliger net als vroeger bij safe dan blijven de klanten toch wat langer hangen (en ook meer broodjes knak worst hihihi)voor de rest is alles prima naar wens mvg eric
Denken altijd met de klant mee.
Klantvriendelijk deskundig en een goed reparatie advies. Geen klachten.
Vlot en vakkundig geholpen.
iedere keer weer tevreden met getoonde service.
Top team van jonge motor fanaten , veel begrip ,belangstelling goede service en een hele goede mensen kennis. TOP ZAAK
Vorige week motor gekocht en vandaag al opgehaald. Super blij met de snelle aflevering kan ik hopelijk veel kilometers gaan rijden. Bedankt ..........
Na telefonisch contact snelle afspraak voor ophalen motorfiets en snelle diagnose en reparatie. Wordt snel contact opgenomen wat het probleem is en wat de eventuele kosten zijn.
Deskundig en vrolijk personeel. Alles kan niks moet helemaal super.
Ik werd goed geholpen en op al mijn vragen was er een duidelijk antwoord. Koos
Goed geholpen en deskundig advies.
Al jaren kom ik bij Motoport Rockanje en je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Geen opdringerige verkopers. Men laat je ook rondkijken en organiseert aardig wat activiteiten.
Na vele jaren in het buitenland is mijn hernieuwde kennismaking met "Rockanje Motors" weer een bijzonder aangename herontwikkeling! Goed werk met z'n allen, een hele mooie zaak! Stefan Leijdekkers
Ben zeer goed geholpen maar, miste toch een beetje uitleg. Kwam later allemaal dingen tegen die me niet waren uitgelegd en dat was jammer. O.a. de spullen onder het zadel, waar ik nu nog steeds niet van weet waar het voor is. Vraag dit wel bij mijn 1000 km beurt. En het openen en sluiten van mijn koffer was even zoeken. Verder perfect geholpen.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.