Uitstekende service

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Altijd goed

ik kom er al 30 jaar. Altijs goede service

Zeer goede service!

Met veel geduld en op een prettige manier geholpen bij een aanschaf van een headset voor in een motorhelm.

Topppppp

Snelle service en weet precies wat ik nodig had, topppp

Goed geholpen

De dame die mij heeft geholpen heeft alles keurig en duidelijk uitgelegd, werd snel geholpen, topper !

• Ervaring met: Accessoires

Gewoon relaxed, spontaan en op de afgesproken tijd, top!

Ook de opvolg email met de kassabon is een goed idee en makkelijk. Echter, blijkt dat er geen BTW op de bon staat vermeld!? En dat is echt jammer. Ik heb de motorfiets zakelijk en dus alle bonnen gaan in de boekhouding. Die van deze opvolg email helaas niet dus. Nou moet ik de geprinte kassabon thuis inscannen en toevoegen want daar staat wel de BTW op.

• Ervaring met: Motoren

Goed geholpen om een broek naar keuze uit te zoeken

Prettig!

Top bedrijf

Super tevreden met de afhandeling van een probleem altijd meedenken, geven je een goed en warm gevoel, familiar, geen kouwe kak maar mensen met gevoel voor motorrijders en dezelfde passie.

Goede service zeer vriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen met het maken van een keuze om een motor te kopen. Ik mocht als ik dat wilde met de hele winkel een proefrit maken. De mensen zijn er heel vriendelijk en ben zeer tevreden met het resultaat.

cadeaubon geweigerd

cadeau bon geweigerd , verkocht bij andere motoport die gestopt was met motoport . bon elders gekocht is eigenlijk nooit welkom want onderling wordt maar 80 procent vergoed . dus let op organisatie staat niet garant voor verkochte bonnen! bij ex motoport ingewisseld zonder probleem . mooi artikel met korting en helm waar ik eigenlijk voor kwam bij andere niet motoport zaak . gemeld bij motoport Benelux . stonden achter deze handelswijze maar zouden onvrede wel doorgeven . Nooit iets van Rockanje vernomen . Jammer dat dit zo moest lopen . betreur het wel want had altijd fijne ervaringen .

• Deskundigheid N.v.t.
  • Personeel N.v.t.
  • Ervaring met: Helmen

Binnenlopen voelt als thuiskomen.

Op zoek naar een USB aansluiting, had ik zelf al wat bedacht, maar de accesoire specialist droeg een kwalitatief veel betere oplossing aan. Daarbij kreeg ik bij verrassing ook nog een verdeelkabel cadeau, omdat dit kort geleden een actie was geweest. Dat had hij wellicht niet hoeven zeggen, maar bood deze service wel. Alweer goed geholpen. O ja, nog wat...waar loop je 6 maanden later binnen en wordt je met je naam begroet, omdat ze em nog weet? Dat dus. Motoport Rockanje, zeker tot ziens!

buitengewoon aardige mensen

je word goed geholpen met alles

Super vriendelijke mensen.

Het aanbieden van een koffie na enkele minuten aanwezigheid was top. Elke medewerker die ons voorbij liep vroeg of hij ons kon helpen. Tijdens een gesprek met de medewerker viel het op dat deze zeer behulpzaam en super vriendelijk was. Tijdens het passen van een helm & handschoenen kreeg ik steeds de gepaste antwoorden op mijn vragen. Zeer professioneel.

• Ervaring met: Helmen

Geweldige service

Ze hebben de tijd voor je en geven perfecte informatie Geven over alles tips en advies Tevens zijn ze erg gezicht en persoon vast Was er samen met de kids al eerder geweest en ze weten feilloos een gesprek aan te knopen over eerder gedane aankopen en of in eerder gesprek gedane uitspraken

• Ervaring met: Motoren

Altijd een goed gevoel bij deze zaak

Ik wordt altijd goed geholpen en op een hele prettige manier. Hier kom ik graag.

Professioneel en meedenkend

Na een afspraak maken werden nog suggesties gedaan en werd even naar de motor gekeken en werk overbodige werkzaamheden aangewezen om extra kosten te mijden. Beurt en banden waren vrij vlot gedaan met enthousiaste personeel

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Super service

Goede service en vriendelijk personeel. Personeel heeft kennis van alle kleding en kan goed uitleg geven. Erg fijn geholpen als beginnende motorrijders zonder ervaring. Geven je ook de tijd om rond te kijken en sta klaar voor je als het nodig is. Pakken alles netjes voor je in en zelf de prijskaartjes worden er al voor je af gehaald zodat je dit thuis niet meer hoeft te doen. Zeker een aanrader om heen te gaan!

goede service en advies

Vriendelijke ontvangst en goed advies voor motor onderhoud

• Ervaring met: Overige

Fantastische mensen!

Altijd goed en supervriendelijk geholpen!!!

• Ervaring met: Motoren

Waanzinnige goede service top !

Ben zeer professioneel geholpen, en zoals afgesproken ook nagekomen !! Top service, van zowel de motor verkoper als de kleding verkoopster.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Ik wilde het stuur van mijn R1200ST hoger en daarvoor moest een remleiding worden vervangen. En dus moest het (ABS) remsysteem open. Prima job gedaan, ik kom hier graag nog eens terug! Jeroen

• Ervaring met: Motoren

zeer gezellige en klantvriendelijke motorzaak

Vandaag de eerste beurt van mijn nieuwe motor laten uitvoeren. Omdat mijn huidige motorjas doorweekt was vanwege de regen, tijdens de beurt in de kledingshop geweest om meteen een nieuwe jas aan te schaffen. Daar ben ik erg vriendelijk en zeer goed geholpen. We zijn zelfs 2 x door de alarmpoortjes naar de showroom gegaan om proef te zitten op eenzelfde motor als de mijne. Uiteindelijk gekozen voor een Dane Sealand GoreTex Pro jas op basis van het goede advies van de verkoopster. Op de terugweg kon ik deze meteen goed testen in de regen en ik kwam lekker droog en warm thuis !

• Ervaring met: Motorkleding

Zeer vriendelijke mensen en kundig

• Ervaring met: Accessoires

Top, waar mogelijk wordt altijd een oplossing gezocht.

Startprobleem is onmiddellijk opgelost en de accu viel 100% in de garantie. Bedankt.

Mooie zaak, leuk personeel

Goed geholpen met een vriendelijke lag.

Moolhoek 6

3235XK Rockanje

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.