X

Kundig, snel en vriendelijk

Telefonische bestelling gedaan. Met 2 dagen sms bericht dat bestelling is gearriveerd. Opgehaald, afgerekend, gemonteerd en klaar.

• Ervaring met: Accessoires

Zeer goed bedrijf mensen met passie

Wordt altijd zeer goed geholpen Door vakkundig personeel heb je en probleem staan ze voor je klaar Of het nu voor kleding of helm naar motoport komt voor en motor?? ze helpen graag als je voor je praatje bak koffie Ff rond lopen vinden ze super leuk Gewoon gezellig altijd

Vriendelijk, vakkundig personeel

perfect

• Ervaring met: Helmen

Snel, vriendelijk en competent

Ik bestel daar altijd mijn reserveonderdelen en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Elke bestelling wordt snel en op een vriendelijke manier verwerkt.

• Ervaring met: Onderdelen

vriendelijk en snel worden geholpen

goed en snel worden geholpen

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Fijne motorzaak

Goed en fijn geholpen door dame achter de receptie en de monteur uit de werkplaats voor onderhoudsbeurt aan mijn KTM. Verast door de lunch op de zaterdag middag lekkere broodjes en soep.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Goed geholpen, klantgericht:)

Je wordt goed geholpen, overigens door iedereen. En ook bij de kledingafdeling, ook al heb je een speciale vraag. Past het niet of neem je niets mee, dan is het ook goed. Een bakje koffie kan je altijd nemen en graag tot de volgend keer:).

• Ervaring met: Motoren

Heel vriendelijk en deskundigen personeel niets is teveel wat je ook vraagt

geweldig

Ik voelde me welkom en gehoord en het personeel denkt met je mee.

Cijfer zegt genoeg

Dit keer gelukkig maar een keer een aankoop onder € 100. Kleine anekdote hierbij: onze dochter bedelde nogal bij onze zoon op kinderleeftijd om parfums. Zoonlief zei op een keer “Dat kan bruin niet trekken!” Waarop dochter zei “Je had toch een zwarte portemonnee?” Oja, nog bedankt MANDINE!!!!!!!.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Gewoon top

Wordt goed geluisterd mee gedacht en uitgelegd. Vooral niet overal het duurste van aangemeerd krijgen

Keurig netjes zonder haast

TOP

Briljant!

Oprecht, eerlijk, behulpzaam, klantgericht, meedenkend en humor. Een heerlijke ervaring voor iedereen met een motor hart. Of je nu verstand van motoren hebt of niet, je praat altijd op dezelfde ooghoogte met deze mannen. Van verkoop tot werkplaats en aflevering. Ik begrijp goed waarom dit een van de Grootste en succesvolle motorwinkels van Nederland is. Keurig mannen. Goed werk. En keep on trucking, zou ik zeggen. Een dikke 4,5 ster (niemand is namelijk prefect ;))

Zeer treveden

Goede service en klant vriedelijk

• Ervaring met: Motoren

Onverwacht toch voor complete outfit geslaagd

Fantastisch geholpen en geadviseerd door Ingrid. Toen ik haar bedankte daarvoor was het (te) bescheiden antwoord: “Dit is m’n werk”. Ook al is wat dan ook je werk en word je ervoor betaald is mijn filosofie dat je daarvoor gewaardeerd mag (moet?) worden. Dus Ingrid, hierbij nogmaals BEDANKT !!!!!!

• Ervaring met: Motorkleding

Goed behulpzaam en zeker een aanrader als je een motor wil kopen

Goed te word gestaan door Richard, geertjan en ingrid voor de aankoop van een piagio mp3 en bijbehorende motorkleding. Echt een zaak waar je je goed op je gemak voelt en nooit teveel ben. Echt een aanrader!!!

Goed bezig!

Een onduidelijk garantie gevalletje wordt gelijk opgepakt en meer naar tevredenheid opgelost. Jongens bedankt!

Helemaal top!

Top zoals altijd!

Altijd goed en hulpvaardig

Wordt goed en deskundig geholpen.

Excellent

Fantastic service by a very helpful staff who were willing too help with my problem.. motorcycle cover at a size that fitted. I bought one that was marked xxl but was to small for my machine. The staff searched for the appropiate one for me and called me after 4 days.. it was even cheaper than the one originally purchased so i'm very happy. Excellent service excellent staff

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Tja gewoon TOP!

Vrijwel niets is teveel voor het vriendelijke en behulpzame team van Motoport Rockanje. Of het nou zomaar een advies vraag is of bij het aanschaffen van een juiste motor, hulp bij kleding aankopen of assecoires, ze staan echt klaar voor je! En dat is wel zo fijn als je gewoon goed geholpen wilt worden. Niets wordt opgedrongen, je bepaald zelf hoe of wat, natuurlijk alles in goed overleg en uiteraard tot het redelijke. Als je wat meer tijd nodig hebt gaat dan langs op de wat rustige momenten of bel even van te voren da's wel zo slim. Passie voor motorrijden heeft dit oude vakbekwame familiebedrijf nog steeds! Ze willen simpelweg gewoon dat je blij en tevreden de deur uit gaat en met plezier nog eens terug komt voor een kop koffie, je bent bent altijd welkom. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel !

• Ervaring met: Motoren

erg prettig en vakkundig geholpen vanochtend.

vakkundig en vriendelijk, neemt de tijd voor alles.

• Ervaring met: Motorkleding

Klantvriendelijk en ruim gesorteerd.

Prettig.

• Ervaring met: Motorkleding

Jouw hobby is hun zaak en hun inzet daarvoor is buitengewoon!

Meedenkers pur sang, want een ontevreden klant is hen een doorn in het oog en zij lopen zich de benen uit hun lijf om jouw wens te realiseren! Hartverwarmend!

Moolhoek 6

3235XK Rockanje

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.