Bij motorrijschool Rockanje word je geweldig geholpen. Er wordt met je mee gedacht en gezocht totdat jij naar huis gaat met dat wat perfect bij jouw wensen past. Alle dozen worden opengetrokken om jouw laars te vinden! Met warmte en een glimlach.
Ik was even in de buurt en heb mijn motor even laten nakijken, waar tijd voor gemaakt werd. De kleine bijzonderheden werden gelijk opgelost. Altijd vriendelijke mensen met een uitstekende service
Wederom weer op een soepele en uitermate vakkundige manier geholpen.
Goede service en respectvolle benadering.
Ofdat ik er al jaren kom. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Wat je ook zoekt aan kleding. Hier is het te vinden vergezeld van een goed advies, goede service en een glimlach. Wat voor motormerk je ook rijd, hier kun je hem met een gerust hart deskundig laten onderhouden. Deze zaak is waard om voor om te rijden.
Fijn geholpen en een Attentie bij ophalen,je naam op een bord bij je motor.
Altijd goed en deskundig geholpen. Of het nu om aankoop van motor, kleding of accessoires gaat, alles goed!
Professioneel bedrijf
netjes geholpen.
Ondanks drukte toch binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik kon mijn motor op het door mij gewenste tijdstip brengen. Ruime openingstijden om op te halen. Vriendelijk personeel. Gratis koffie en altijd leuk om weer even in de showroom, wat toch een snoepwinkel is rond te kijken.
Nieuwe helm gekocht. Goed en deskundig advies
Ben heel vriendelijk en netjes geholpen met het uitzoeken van goede passende motorkleding . De verkoopster nam alle tijd voor mij en was heel vriendelijk en behulpzaam. Is een mooie en leuke zaak en kom er graag nog eens terug.
Zijn je altijd vriendelijk te woord
Ik stapte binnen, en werd meteen goed ontvangen Ik ben super goed geholpen , echt een aanrader om hier je motor te kopen . Als ik hierna een andere motor koop dan ga ik zeker terug Ik ben geholpen door Leon echt een super vent .
altijd goed en de tijd voor de klant
Ben al vanaf ‘80 klant en kom er graag! Bedrijf met een heerlijke warme sfeer en, ondanks dat zij het razend druk hebben, toch altijd tijd voor persoonlijke, zeer deskundige aandacht!
Zeer vriendelijke mensen die hier werkzaam zijn onder de bezielende leiding van Richard en Gert-Jan Zuijderwijk. Tevens zeer vakkundige monteurs in de werkplaats en goed geïnformeerd personeel op de verkoop en kledingverkoopafdeling.
Ik wordt altijd goed geholpen
Leuke zaak en vriendelijke en behulpzame personeel. Goeie producten. Ook leuk om af en toe gewoon is langs te gaan om even te kijken naar de Motorfietsen en daar wat te drinken in de bar.
vlotte en vriendelijke afhandeling,en een mooie zaak
De communicatie tussen Email verkeer en zeker telefonisch... Vonden mijn vrouw en ik zeer geslaagd qwa info en behandeling aanpak en verdere mogen lijk heden . Zelfs op navenante bij comstigheden , altijd hun uiterste best gedaan en nog doen. Zou wel een klein boekje kunnen schrijven hier over maar zelfs nu...( en ik heb echt nog geen meter gereden ) heb ik er het volste vertrouwen in.. Hoe het ongeveer ging ,..van de website af motoport in heel Nederland naar een goede X MAX 400 abs op zoek.... Zonder deze echt gezien te hebben en zonder proefrit zelfs al aangehaald na een telefonisch over leg met de afdeling verkoop RICHARD ZUIJDERWIJK... Goed geholpen mij er doorheen gesluisd en alles bijna geregeld ..TOPPY... Bij aflevering alles boven verwachting , goede service volle tank en binnen een uur ( was natuurlijk al geregeld ) mijn kentekenbewijs al binnen.. Heel blij mee .. Groetjes E de Bie Heerhugowaard
Snel, vakkundig en vriendelijk geholoen
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.