Beste Motorport goes, ik ben ruim tevreden. Ik ben erg goed geholpen met een meesterlijk advies. Ik twijfelde enorm betreft de maat zowel helm als handschoenen. De jongeman met rijbewijs A2 en een KTM meen ik ik zeer deskundig en klant vriendelijk. Tot de volgende aankoop. Mvg Kevin Matthijs
Vlot gedaan alleen 1 minpuntje nu blijft me brandstof meter op vol staan heb al gebeld en het wordt gratis gerepareerd zodra ik tijd heb
Bij binnenkomst de eerste vraag van Richard: Koffie???? Tweede vraag: nog bijzonderheden, mag ik dan de sleutels. Volgens afspraak kon ik wachten tot de monteur gereed was met mijn motor. Tussendoor een praatje gehouden met Edwin over evt problemen met mijn BMW R1200 RT. Na +/- drie kwartier was mijn motor klaar, daarna samen met Richard de verrichtte werkzaamheden langsgelopen en afgerekend. Algemene indruk: zeer klantvriendelijk, deskundige monteurs, zeer positief. By the way: ben al een jaar of 20 klant, altijd dezelfde indruk gekregen, zie boven.
Eigenlijk is de totale beoordeling wel een 11 waard.Helm is hoofdzaak en daar werd ook serieus werk van gemaakt.
Dik tevreden over alles
Ik kom er al een tig aantal Jaren ook voor een lekkere choco shot!
Eerlijk, kundig en altijd van harte welkom
gewoon super goed geholpen door Eric
Geachte Heren ik heb een vizier voor mij helm gekocht want dit was na 2 jaar AL KAPOT!!!!! erg snel gezien de tijd dat je een helm gebruikt en dan lees ik dat er een week later kortingen worden gegeven GR GR GR Eigenlijk een 0000000
Super service ,snelle en vakundige hulp en zeer vriendelijk personeel
zeer goed geholpen en vriendelijk
Wederom goed geholpen met aanschaf motor en inruil oude motor. Keurig aflevering en perfecte montage en afhandeling extra onderdelen. Gewoon top!!!
Ondanks wat strubbelingen is een en ander prima afgehandeld als afgesproken
Geef nooit een 10. Zeer tevreden over aankoop. Had ik jaren eerder moeten doen.
Ben in vertrouwen van verkoper (Erik)naar Goes gekomen en de 200 km. Was het mij waard, niets teveel gezegd, mooie r1150 gs gekocht. Eerst kopje koffie, daarna duidelijke uitleg en proefrit gemaakt.
Super geholpen, hoofdpijn bij ht dragen van mn helm, nu een helm op maat gemaakt naar mijn hoofd waarbij de druk is verdeelt, super uitleg en service en ohh wat ben ik er blij mee 👍🏽 pas perfect minder geluid, ingebouwde headset, en geen hoofdpijn meer.. ik raad iedereen aan je goed laten voorlichten bij deze super zaak, het zijn allemaal specialisten in hun vak, Top 🏍
Nette service heel gemakkelijk met een test rit veel mogelijk met onderhandelen in totaal een prima zaak met een prima service
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.