Mooie motorzaak

Ik vind het wel jammer dat 1e beurt (1000 km) betaalt moet worden. Ik zou dit liever in de aankoopsom verwerkt willen zien. Nu krijg ik het gevoel dat je ondanks de aanschaf van een hele dure nieuwe motor er toch nog extra betaald moet worden voor een 1e aankoopbeurt (was ca 250 euro). Ik heb mijn motor gekocht bij MotoPort Goes (28.000 euro).

• Ervaring met: Motoren

Professionele en klantvriendelijke benadering.

Professionele en klantvriendelijke benadering.

• Ervaring met: Motoren

Zeer tevreden. Ondanks drukte alles volgens plan. Klasse!

Klein beurtje waar ik op kon wachten. Keurig volgens planning en deskundig en compleet uitgevoerd, zoals mij uit de gegeven feedback bleek. Daar kom je graag een volgende keer weer!

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Vriendelijk, zoveel koffie als je wil en persoonlijk.

Motor heeft een beurt gehad, vriendelijk geholpen en persoonlijke benadering. Volgende keer weer naar Motoport Goes.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Heel goed is de kleding shop

Goede kleding shop vakkundige uitleg en alle prijzen.moters nee service niet goed

Mooi winkel

Mooie grote zaak

Super goed geholpen.

Heel erg goed geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Uitstekend geholpen

Waren in MotoPort Goes voor een navigatie, Hebben van zowel Garmin sls Tomtom alle plus en minpunten op een rijtje gehad van de medewerker die ons echt perfect heeft geholpen. Hij nam de tijd voor ons en had echt kennis van zaken.

• Ervaring met: Overige

Is vakkundig gedaan goeie monteur

Prima alleen kan ik niet goed begrijpen waarom de pully van de aandrijfriem er af moet voor het demonteren en het monteren van de uitlaten.

• Ervaring met: N.v.t.

Goed geholpen met keuze motorhelm.

Ik goed en klantvriendelijk geholpen bij de keuze van een motorhelm.

• Personeel N.v.t.
  • Ervaring met: Helmen

niet te duur veel keus

• Deskundigheid N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Prima service, snel en goed betaalbaar

Heerlijke zaak om ff rond te kijken, prima monteurs en alleszins schappelijke prijzen

• Ervaring met: Scooters

Ik kom hier al 35 jaar en de service is altijd top Fijne mensen in een mooie vertrouwde motorzaak

• Ervaring met: Motoren

Vriendelijk en voortreffelijk geholpen!

Op mijn zoektocht naar een nieuwe helm plus communicatieset ben ik vakkundig geholpen. Verschillende helmen gepast en uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Klasse!

• Ervaring met: Helmen

Goed geholpen

Klant vriendelijk en goed geholpen

• Ervaring met: Banden

Super geholpen

Snelle service om een probleem met mijn Sena rc4 op te lossen

• Ervaring met: Accessoires

gewoon uitstekend

na een afspraak gemaakt te hebben enige tijd terug was nu de tijd om naar motoport te gaan voor een onderhoudsbeurt. Bij binnenkomst staat alles goed aangegeven i.v.m. met covid-19. Motor afgegeven voor onderhoud en zelf als een klein kind in een snoepwinkel rond gelopen, wat een pracht zaak is dit geworden. 2 uurtjes later was men klaar met het onderhoud en mocht ik men motortje weer meenemen.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Juist geholpen zoals iedereen wil geholpen worden

Mijn ervaring was zoals gewoonlijk helemaal top

• Ervaring met: N.v.t.

Zeer goede service en advies

Mijn eerste motorkledingset gekocht, Alles werd zeer goed uitgelegd, geen vraag was te veel. Er wordt meer dan voldoende tijd voor je genomen, ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je zodat je tevreden de deur uitgaat.

• Ervaring met: Motorkleding

Erg vriendelijk geholpen. Nieuwe startmotor en revisie van mijn carburateur.. Perfect en snel gedaan.. 900 euro afgetikt Dan had er ook wel een beetje benzine in gekunt 🤔 Net een benzinestation kunnen halen.. Verder alles goed.. Ik blijf klant.. Gr cees

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Prachtige zaak met geweldige service

Vandaag mijn motor een 1000 km beurt laten geven en volgens afspraak e.e.a laten monteren . Alles is perfect afgewerkt volgens afspraak.

• Ervaring met: Motoren

Altijd super goeie service bij Motoport en ontiegelijk aardige mensen.

• Ervaring met: Scooters

heel goed

zonder haast alle voor en nadelen benoemd, heel goed advies over kleding, helm, broeken, handschoenen. (de motor was er al)

• Ervaring met: Overige

Super 👍

Nieuwe motor gekocht bij deze top zaak. Vriendelijk geholpen door Simon en een zeer snelle service want een week later had ik de motor wat ik heel fijn vond. Na mijn 1000km onderhoud gekregen en alles was top had ook een tft beschermhoesje laten plaatsen wat een heel lastig werkje is en omdat ik nogal heel presies ben was ik niet zo tevreden omdat er stofjes tussen zaten maar dat heeft dit team heel professioneel opgelost en ze hebben dit onmiddellijk vernieuwd ik ben zeer tevreden van deze geweldige motorzaak een echte aanrader

Goede en vriendelijke ontvangst

Goede ontvangst en duidelijke uitleg en vragen of er nog problemen zijn. Goede uitleg van nota.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.