Ik had nieuwe laarzen nodig. Dus nog even om 16.30 naar MotoPort Goes. Het goede type en de goede maat waren in voorraad. Direct gepast en in 1 keer goed. Ook nog 50 euro korting op de laarzen i.v.m. zomeractie. Dat kan niet beter. Complimenten voor MotoPort Goes!
Onderdeel besteld, netjes gemonteerd
Vlot en deskundig geholpen!
Steeds duidelijk uitleg !
Zoals altijd weer prima geholpen, deze keer voor de plaatsing van een offset raiser. Was in 20 minuten gebeurd en toen reed ik weer dik tevreden door, bedankt heren voor de top service!
Prijsopgave vooraf onder voorbehoud. Communicatie en terugkoppeling naar klant is dik in orde en je fiets voelt weer als nieuw.
Gewoon goed geholpen bij aanschaf helm en laarzen
KwMen voor de vadersdag aanbieding van de zomer motorjassen, die wij wilden waren er nog niet, kwamen met een prima alternatief. Zoals altijd, klantvriendelijkheid en super behulpzaam.
Heel plezierig koopproces doorgemaakt. Goede adviezen en afspraak is afspraak. Goede band opgebouwd met Simon van de Verkoopafdeling.
Na het onderhoud was het alarm uit gezet. Ook DRL was uit gezet. Ben dus naar huis gereden zonder. Ketting was gesmeerd maar dat is niet de bedoeling bij deze ketting.
Bedankt voor je review. Het klopt dat na een software update de dagrijverlichting automatisch uitschakelt. Dit is echter qua veiligheid geen issue, want de gewone verlichting brand dan ten alle tijden. Dit is ook direct te zien in het dashboard. We zullen de volgende keer dit met het knopje op het stuur weer inschakelen. De onderhoudsvrije ketting was helaas niet bij ons gemonteerd, dus dit konden wij in het systeem niet terug herleiden. Het smeren hiervan heeft overigens verder geen negatieve invloed (sterker nog..). We zullen volgende keer nog beter ons best doen. ;)
Goed en snel geholpen. Bekwaam en vriendelijk personeel
Betreft BMW S1000R. Met mijn aanschaf van de motor hier bij motorport te Goes ben ik zeer tevreden met de service vriendelijk personeel en een goede uitleg,, kort gezegd Zeer tevreden!!
Duidelijke uitleg en service over het vizier van de helm
Al jaren tevreden klant. Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. Staan altijd voor je klaar.
Je kunt op je gemak even rondkijken zonder dat er gelijk iemand naar je toekomt en een zeer uitgebreide sortering
Ik ben er goed geholpen en ben weggegaan met waar ik voor kwam met een goede uitleg.
Bij binnenkomst wordt je als snel geholpen en ze zijn erg vriendelijk. Ik kocht een motorscooter en alle vragen worden beantwoord. Ook de winkel erg netjes en er hangt een fijne sfeer! Kortom een bezoekje bij MotoPort is een gezellige onderneming.
Ook bij drukte neemt men de tijd voor je vragen en daarnaast heeft men verstand van zaken. Goed advies gekregen met de aanschaf van een Osco kettingsmeersysteen en dit werd vakkundig gemonteerd.
Prettige omgeving, kon rustig rondkijken
niemand chagrijnig, alles staat of ligt er netjes en geordend bij. Goede uitleg, maakt niet uit waar je vraag over gaat, vakkundig personeel op iedere afdeling, en die ook samen kunnen werken.
Werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en verwachting. Een rafeltje over de prijs van een onderdeel is prima opgelost. En niet te vergeten: ik kreeg een uitstekende Corona-proof werkplek - mét koffie - toebedeeld om gedurende de werkzaamheden mijn tijd zakelijk (laptop, Wifi, rust) prima te gebruiken.
Gebeld voor bezichtiging van een gebruikte motor. Netjes te woord gestaan en een afspraak gemaakt. Ontvangst zeer goed, proefrit geen probleem. Nemen alle tijd voor je. Hierop besloten om de motor te kopen. De motor binnen een week mogen ophalen en deze was perfect gepoetst en in orde gemaakt. Zelfs de achterband is vervangen omdat tijdens de aflevercontrole er een reparatieprop was ontdekt in de achterband. Dat is echt klasse! Al met al zeer tevreden over Motoport Goes!
Altijd snel en doeltreffend geholpen. Vriendelijk personeel en altijd een kopje koffie !
Wordt goed geluisterd. Altijd gezocht naar oplossingen. Fijne inspirerende motor toko
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.