Het geen ik nodig had is mij per omgaande toegestuurd en was goed
zeer prettig geholpen door kundige mensen
Deskundig en betrouwbaar
De eerste keer was er een wat jongere instrumentmaker. Hij had zich goed ingelezen in het ziektebeeld en deed erg zijn best een goede brace te vinden voor mijn kind. Hij nam de maten op. De tweede keer was er een "oudere" man. Die probeerde 2 verschillende maten braces. Hierbij trok hij het been van mijn zoon best ver omhoog, terwijl de eerste man juist gezegd had dat dat nu juist niet goed was. Hij trok ook best flink die brace aan om te kunnen passen. Op zijn advies de kleinere brace gedaan, maar de eerste de beste keer van gebruik, ging het klittenband al los omdat t toch erg krap is. Na het 2e bezoek heeft mijn zoon weer even meer klachten gehad.
Goed telefoniste kan welvriendelijker
Ze denken en voelen met je mee. Je wordt serieus genomen en bent een mens en geen nummer. En gaan door......in mijn geval een bovenbeenprothese...totdat de koker en afstelling van de prothese prima is. Eigenlijk zou ieder filiaal een eigen telefoonnummer moeten hebben. Via telefoniste OIM Hoogeveen is niet handig...ze kent de klant niet. En is omslachtig via het doorverbinden.
Meer luisteren naar de mensen waar tegen aanlopen
oke
Netjes en correct
Zeer professioneel personeel
Ik ben zeer Tevreden over de oim Ik zal.oim as raden
Ik heb alle behandelingen positief ervaren en als zeer deskundig met vol vertrouwen!
Vakkundige mensen die er alles aan doen om mijn probleem op prothese gebied op te lossen
Ben vakkundig geholpen
Er wordt goed geluisterd, afspraken worden goed na gekomen
Iets stuk wordt gemaakt als dat kan
Zeer goede ervaring, medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Je wordt hier echt goed begeleid en voorzien van de juiste hulpmiddelen en advies. En afspraken worden goed geregeld en nagekomen. Ik ben hier zeer tevreden over .
Prettig en adequaat
Goede hulp.
Nemen de tijd en geven een goed advies
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.