Ging heel goed.
Er wordt naar je geluisterd en ze proberen aan je wensen te voldoen...
Keurig op tijd.Meedenken met een oplossing voor te strakke kous.Vriendelijk
Er wordt heel zorgvuldig gekeken naar wat mogelijk is met mijn beperking
Snel contact en geen wachttijd.
Prima.
Goeie ervaring, proberen altijd goed de schoenen van voorbeeld na te maken , lukt dan ook erg goed. Pasvorm altijd prima
Heb veel minder last van mijn rug En sta veel rechter
Goede service, vriendelijke en kundige mensen
zeer goede service en vriendelijke personeel die weten wat ze moeten doen
We worden altijd goed en vriendelijk geholpen.
Snelle levering en denken mee
Goede kwaliteit vriendelijke personeel ook bij binnenkomst netjes te woord gestaan dus in 1 woord geweldig
Alleen ik moest zelf een afspraak maken om mijn zolen op te komen halen. Ik had liever gehad dat dit direct gedaan was bij het opmeten van mijn zolen. Ik heb zelf even gebeld en was toen snel geregeld.
Geen lange wachttijden, goed advies , vriendelijk
Vriendelijke mensen, behulpzaam en goede uitleg
Ik ben erg tevreden met de gang van zaken. Uitstekend personeel. Klein puntje van aandacht dat de receptie niet elke werkdag bemand is. Dit mag volgens mij bij een bedrijf van deze omvang niet gebeuren.
Prima geholpen door Dhr. Lampe!
Kundig,klantvriendelijk en correct geholpen.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.