Ik wordt altijd heel goed geholpen en geven tips om met ongemakken om te gaan
Zeer prettig
Snelle afhandeling en goede steunzool. Bedankt. We kunnen vooruit.
Ik draag al jaren steunzolen van OIM. Deze bevallen mij uitstekend. 1x per 1,5 à 2 jaar ben ik weer aan nieuwe zooltjes toe. Ze zitten altijd goed na 1 of 2 aanpassingen.
de zolen bevallen wel alleen krijg wel last van mijn voeten bij het dragen
Oke
Aanmeten ging vlot. Daarna kreeg ik snel de nieuwe kousen thuis gestuurd.
De behandelaar heeft op een no nonsens manier aandacht voor het probleem en lost dit concreet op
Had met enige spoed een breukband nodig. Binnen een week geregeld en passend gemaakt.
je wordt goed geholpen en men luisterd naar je.
Ik kreeg weinig uitleg ,had graag uitleg gehad over hoe en waarom dit opmeten zo werd gedaan,er werd weinig diagnostisch onderzoek gedaan ,er werd alleen even in de voet geduwd/geknepen
Ze weten goed wat ze moeten aan meten en dat het goed zit.
Geen lange wachttijden, goede uitleg en begeleiding. Nemen de tijd voor je. Vriendelijke medewerkers
deskundig en snel
Goed het was in delfzijl oim. Wel een kleine wachtruimte in de kelder van het oude postkantoor.
Zolen laten na een dag los. Kon op de reparatie wachten maar moest wel eerst naar Winschoten. Dat is toch 20 km. Na een week beginnen de zolen weer los te raken, moet ik dus weer naar Winschoten voor reparatie. Daar baal ik dus van.
Hele goede service
Bijzonder goed! Zeer vriendelijke vakmensen.
Dik in orde!
heel goed aardige receptioniste, zeer kundige mevrouw Klap
xxx
Goede service vriendelijk personeel
goede behandeling, maar een afspraak maken is waardeloos door de lange wachttijden
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.