zeer deskundig, klantvriendelijk en goede bereikbaarheid. Geven uitstekend advies en denken met je mee.
ik ga altijd naar Stadskanaal. voor mij dichterbij.
Ik loop niet in Veendam bij de O I M Maar voor mij is Winschoten dichterbij Heb nooit geen problemen altijd klant vriendelijk en koffie staat altijd klaar en hoeft niet lang te wachten tot dat je aan de buurt bent
Klantvriendelijk, snel geholpen, duidelijke uitleg en snelle levering
Vriendelijk zeer goed
Hartelijk
dat de eerste steunkous die ik heb laten aanmeten niet goed was gelijk gebeld en werd gelijk geholpen voor een andere oim in de buurt opnieuw gemeten en nu moet ik afwachten of die wel goed zitten maar allebei waren erg vriendelijk en legde goed uit.
Mijn ervaring was goed, alles werd heel goed uitgelegd, alleen waren de steunkousen er eerder dan ik verwacht had, werd gezegd van ander halve week maar binnen een week waren ze er al
De behandeling en afwerking waren prima Ik kan ieder een oim aanbevelen
Wat een prachtige en goedwerkende kousen, resultaat al na 1 dag dragen, fantastische kwaliteit, goede uitleg over de kousen en handschoenen
Heel netjes dat er toch een extra paar kousen zijn besteld voor me.
Dhr.S Lieben is iemand die mij steeds motiveerde om bij OIM te blijven. Wanneer ik kijk naar de manier van communiceren tussen klant en OIM (met absolute uitsluiting van medewerker Marga uit Winschoten) zeg ik vluchten. Je wordt niet netjes te woord gestaan, worden dingen gezegd die niet nagekomen worden. Heel heel frustrerend!!!
De toepasser is mijn zoon dus voor mij is hij zeker een10
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.