Ik moest knie orthese op maat gemaakt krijgen en voor OIM gekozen. Na aanmelding vrij direct kon ik een afspraak maken om te meten en binnen week had ik haar wel. Goede service door heel aardig deskundige. Mn oude orthese was versleten en was gelijk gratis aangepast. Fantastisch. Heel erg bedankt.
Voor mijn nieuwe arm pols spalken ben ik in Noordwijkerhout geweest en daar ben ik zeer goed geholpen.
Ik was 'weer toe' aan een nieuwe koker en liner voor mijn linkerbeen. Het was zuiver passen en meten. Nadat de eerste koker wat laag uitviel, heeft m'n instrumentmaker een nieuwe aangemeten. Na paar dagen wennen (smalle liner en dito koker) zit alles perfect, dankzij de top instrumentmaker in Noordwijkerhout! Echt maatwerk.
Goed geluisterd, gelijkwaardigheid
Goede uitleg, er wordt de tijd voor je genomen, er werd goed gekeken naar het lopen van mijn 87 jarige moeder, kan niet anders zeggen dat zowel mijn moeder als ik het als heel goed hebben ervaren en hebben ook het advies opgevolgd om een fysio in te schakelen zodat mijn moeder goed leert lopen met de orthese en daarmee het beste uit de orthese kan halen kan alle vragen met 5 sterren beantwoorden, ga er vanuit dat de afhandeling met de zorgverzekering ook goed zal verlopen maar dat weet ik nu nog niet :-)
Willem was erg behulpzaam en luisterde naar alles wat je zei en ik waardeerde het echt dat het een ontspannende ervaring was
worden altijd goed geholpen en komen al vaker op de Overtoom. kennen het personeel redelijk goed.
De EFO's helpen veel en geven veel vrijheid, echter zijn erge kwetsbaar en niet onderhoud vrij. Bij de eerste set EFO's braken de schroeven vaak. de pennen binnen het mechanisme is niet gespaard gebleven, die werd ook vaak vervangen. De voet bakvorm/zool werden tot drie keer toe gerepareerd en opnieuw gemaakt. Een kanttekening: ik heb veel met deze set gelopen. Gemiddeld 5 plus km per dag. Maar voor mijn gevoel: EFO's zouden dat makkelijk aan kunnen. De tweede set heb ik amper een paar dagen aan gehad en kreeg met ieder stap veel gekraak geluid uit het mechanisme. Kort samengevat: 1. Kwetsbaar mechanisme. Tip voor de technisch aangelegd onder ons: Set reserve schroeven bij de hand hebben is een must 2. kwetsbaar pennen. Tip: Idem zoals punt 1. 3. Voet bakvorm/zool laminatie kwetsbaar 4. Het mechanisme schaadt de broekpijpen. Tip: doe een sok om en dat wordt verholpen. 5. De binnen voering in de zomer ruikt ster naar zweet. Tip: Regelmatig verschonen met een vloeibaar zeepmiddel biotex helpt.
Het is vaak lastig voor de instrumentmaker om alles in een keer voor elkaar te krijgen, maar met geduld en vakkennis komen we er altijd uit.
Klantgericht, klantvriendelijk, tijdig. Blijven bereid om te helpen. Alles is schoon en netjes.
Begonnen met een kunststof brace voor mijn been-voet-enkel problemen. Daarna over gestapt op een scharnierbare EVO (Enkel Voet Ondersteuning) met inwendige verhoging. De veer in de scharnier had echter geen lange levensduur en moest om de (ongeveer) 3 maanden vervangen worden. In het eerste model ook regelmatig beurse enkels. Door overleg met de ervaren medewerkers uiteindelijk tot een model EVO gekomen met een prima pasvorm en goede levensduur van het scharnier/veer mechanisme. In al mijn contacten was OIM heel laagdrempelig en goed bereikbaar. Ik ben altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Echt een vet compliment voor OIM en zijn medewerkers.
Mijn ervaringen zijn alleen via jullie...., dus is het moeilijk te beoordelen. De medewerkers zijn vriendelijk. De prothese moet ik nog "inlopen", dus kan ik er nog weinig over zeggen. Ik mis af en toe wel een beetje meevoel. Ik bedoel, zeker in een geval als ik, kan er niks aan doen dat ik een prothese nodig heb..... Af en toe, wanneer ik weer eens wat heb met de prothese krijg ik een beetje het gevoel dat er gedacht wordt, daar heb je hem weer..... Maar goed, dat is een gevoel..., mijn gevoel en dat verschilt vast weer van anderen en ik snap ook dat jullie met de vele verschillen een gulden middenweg kiezen. Ik ben misschien ook een beetje te snel overgevoelig....
Het gebruik moeten maken van 'hulpmiddelen', is niet altijd fijn en soms wat behelpen. De instrumentmakers van OIM zijn altijd betrokken en zoekend naar verbeteringen en alternatieven. Dankzij hun inzet krijg ik steeds weer een orthese die het dagelijkse leven wat makkelijker maken. Complimenten voor al jullie medewerkers; ook de telefonistes/ receptiemedewerkers!!
Willem wist precies wat er aan mankeerde, goed opgelost.
Hoewel ik nog nooit met een andere prothesemaker te maken heb gehad, denk ik dat gemiddeld genomen OIM prima service en vakmanschap levert en er alles aan doet om daarin nog beter te worden en het maximale voor de klant eruit te halen.
Al jaren goed en desundig geholpen door Tom en laatstelijk Nielsd. Beiden deskundig en luiseren goed naar mijn wensen en evaringen. Dik tevreden alleen het agendabeheer kan iets beter.
Na een ingrijpende bovenbeen amputatie deden de instrumentmakers van OIM er alles aan om de aangemeten prothese en in de tweede fase de cosmetiek eigen te maken. Niets is te veel, vragen worden beantwoord en problemen waar mogelijk opgelost.
Er wordt altijd goed nagedacht over de voor jouw beste oplossing!
Mijn ervaring is al heel lang er goed.
Echter waren niet alle sokken voor onderbeen amputaties. Er zitten een paar bovenbeen sokken bij. Neem het wel met Willem op als ik weer een keer in Noordwijk ben. Verders goede service.
Vriendelijk welkom bij binnenkomst. Netjes op tijd geholpen. Voor de polsbrace diverse mogelijkheden aangeboden gekregen met uitleg. Zou er een volgende keer zo weer heen gaan
Ik heb contact opgenomen met OIM omdat ik advies wilde hebben bij de aanschaf van een juiste brace bij de artrose in mijn hand, die de specialist in het ziekenhuis had geconstateerd. Ik had bij mijn 1e consult de foto's van het ziekenhuis bij mij. De medewerker van OMI die mij adviseerde leek niet veel met de foto's aan te kunnen. Hij adviseerde mij een bepaalde brace. Tijdens het 2e consult (waarbij deze medewerker mij eerst totaal vergat terwijl ik in de wachtkamer zat) bleek de brace veel te klein. Ik kreeg daarop een ander model en veel grotere brace geadviseerd. Achteraf blijkt deze brace bij mijn duim te ruim en geen steun te geven aan mijn duim. Waardoor ik er dus niets aan heb. Ik heb daarop zelf maar een nieuwe brace gekocht via internet. Deze werkt wel. Helaas draaide ik daarbij wel zelf voor de kosten op, omdat ik deze aankoop niet meer kon declareren.
Even voorstellen Gerard 74 jaar uit Boxtel door polished ik een dunner en korter rechterbeen enen instabiele enkel waardoor lopen steeds moeilijker werd op aanraden van het AMC Amsterdam insmijt door OIM eenonderbeenorthese aangemeten dit is zo nauwkeurig en vakkundig gedaan dat ik nu zonder pijn zomaar 5 kilometer kan lopen het enkelprobleem en ook het lengte verschil is prima opgelost ben hier dan ook heel blij mee
zeer tevreden over de toenaderingen van de receptie en de behandelaar.
Zeer goede hulp en snelle levertijd
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.