Snelle afhandeling, behulpzaam ,kan niet beter!
Twee jaar geleden kreeg ik in oktober een enkel-voet- orthese (EVO) aangemeten. Die werkte prima, maar sinds begin dit jaar begonnen de twee klittenbandjes te haperen, tamelijk irritant. Heb pas eind van de zomer aan de bel getrokken. Kon na anderhalve week al bij Laura terecht. Nieuwe klittenbandjes kreeg ik meteen mee, maar Laura ontdekte dat het metaal scheuren vertoonde zodat de orthese in feite niet meer functioneerde. Inderdaad liep ik al een oaar maanden minder goed, dacht dat het aan mij lag, dus was opgelucht met die ontdekking. Een nieuwe EVO was twee weken later klaar. Ben daarna nog twee keer terug geweest omdat het knelde en bleef knellen. Laura bleek gelukkig niet alleen vakkundige arendsogen maar ook engelengeduld te hebben. Hulde!
heel positief.
Prettig. Ik heb het gevoel dat er meegedacht wordt met de oplossing van mijn pijn. De arts heeft begrip voor mijn situatie als mantelzorger in combinatie met mijn pijn.
Ik ben tevreden . Lopen is belangrijk .Het is alles bespreekbaar en zover mogelijk uitvoerbaar.
Ik heb nu twee paar schoenen, zijn erg mooi, en goed geïnformeerd en veel keuze
Goede zorg
Weet wat er aan de hand is
Geweldige warme en persoonlijke zorg
Ik kon snel terecht voor het aanmeten van een nieuwe prothese. Hij was ook snel klaar en bij de eerste keer passen zat hij gelijk goed
Mijn ervaring. Na de amputatie kwam ik via de Maartenskliniek bij OIM terecht, en het is ook handig dat ik in Nijmegen woon. Dus mocht er iets mis gaan met de prothese kan ik snel bij OIM zijn, maar de enige keer dat er iets mis was, was toevallig een dag voor een al geplande afspraak, en het werd meteen gerepareerd. Maar ik kan het natuurlijk ook nergens mee vergelijken, en dankzij de prothese kan ik weer lopen.
Ik ben erg blij met mijn schoenen. Jammer alleen dat men was vergeten de linkerschoen te verhogen. Dit werd echter snel opgelost en de schoenen werden per post verzonden. Super service!
Goede service, al waren mijn schoenen niet geheel volgens afspraak. Maar dit zou men bij een bezoek aan Nijmegen veranderen.
Na mijn bezoek aan de arts werd ik door verwezen om semi-orthopedische schoenen te laten aanmeten. Ik was sceptisch of het wel resultaat zou hebben. Door goed advies en analyse van medewerker O.I.M. o.a bij het bepalen van de juiste schoenen en dat zij de ruimte en tijd geven om maatwerk voor jou te leveren.Na 14 dagen de schoen opgehaald en ik merk nu al in de 2E week dat ik beter kan bewegen.(lopen). Ik vind dat toch een heel knappe prestatie van de mensen aldaar .
Nog voor mijn 3e liep ik op hun protheses, diverse varianten heb ik versleten door de jaren heen. Door verhuizing er even tussenuit geweest, maar met mijn osseo integratie weer terug en nu voor mijn klik protheses. In combinatie met revalidatie kijk ik ernaar uit weer te kunnen lopen alsof ik mijn eigen benen weer heb.
Goed contact vriendelijke mensen service is prima .
Fijne aardige mensen, Gijs en Marco, mijn behandelaars, super mannen. Afspraken op tijd, alles valt te bespreken, coulant met afspraken, nemen echt tijd!
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkster. Alles uitgevoerd zoals besproken/afgesproken. Mijn complimenten.
Deskundig, goede uitleg, persoonlijk! Prima!
Prothese wordt gemaakt zoals deze het beste past/samen met in mijn leven.
Prima afhandeling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.Ik werd bij de keuze van de schoenen goed geholpen.Zo kon ik mijn orthopedische schoenen precies naar mijn wensen krijgen.De schoenen zijn dan ook precies geworden zoals ik het wilde: Meerdere kleuren verwerkt, een kleine hak, met veters en 2 ritsen.Melanie was erg enthousiast dat ik thuis al zoveel voorwerk had gedaan. Ik had echt het idee dat we samen werkten aan de beste en leukste schoenen. Melanie is zo enthousiast zodat ik me op mijn gemak voelde.Ik ga dan ook graag over 15 maanden terug, wanneer ik weer een beroep kan doen op nieuwe schoenen.
hebben goed personeel die weten wat ze doen
Weer zeer goed geholpen.
Ik maak al jaren gebruikvan de POM, nu OIM. In die tijd heb ik vertrouwen opgebouwd in de service die deze organisatie leverd. Ben dan ook zeer tevreden.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.