Fijn en goed advies, snelle levering met goed gevolg.
Kom hier al jaren naar tevredenheid
Gabriël is b bekend al vele jaren met en bij de St M Kl en blijft nog steeds hier tot grote tevredenheid komen.
kan met alle vragen terecht samen naar de beste oplossing zoeken.
Als vorig, praat ik over Marco Gijs en Maartje.
Fijn te ervaren, dat de orthopedische schoenmaker deskundig is. Met hele kleine aanpassingen kan hij mij pijnloos laten lopen.
Deskundige en de aanpassingen kunnen gelijk uitgevoerd worden.
Supersnel en keurig geregeld met een telefoontje !
Fijne omgeving vriendelijk geholpen er is goed naar ons probleem gekeken . Het is niet ff snel afgehandeld. Prima servies gehad
Ik kwam om mijn vingerortheses bij te laten stellen , die zaten voor mijn gevoel te los, en daar wordt zoals altijd het geval is, weer uitgebreid de tijd voor genomen om dit probleem voor mij persoonlijk zo goed mogelijk op te lossen zodat ik er weer goed mee kan functioneren. Ik vind de service hier geweldig!
Buiten schuld van OIM raakten de mallen zoek en meerdere dingen gingen fout, tóch hebben ze in éên goede week vlos schoenen voor mij kunnen fixen! Super top en zelfs een tegemoetkoming wb onkosten voor ons maakt dat wij jullie toch een 10 geven!!! Hans en team: Hartelijk dank!
De vriendelijkheid en professionaliteit is bij OIM heel goed. Ik ben zo blij met mijn schoenen en zooltjes.
Goede service en hele goede kwaliteit Zeer vriendelijk en denken met je mee om een leuke schoen te maken
Altijd vriendelijk te woord gestaan en als er eens iets is, kan ik altijd op korte termijn langskomen om het euvel te verhelpen.
Afspraak met Hans op vier november. Bleek dat de afspraak was verzet en niet doorgegeven. Was zeer boos en teleurgesteld. Dit is vaker gebeurt. Kreeg de nieuwe schoenen mee. Bij receptie aangegeven dat Hans mij kon bellen voor nieuwe afspraak. Tot aan vandaag niets vernomen. Schandalige situatie. Jullie houden hè niet aan afspraak. Nieuwe schoenen kan ik niet mee lopen. Pijnlijke plek. Graag contact opnemen. Helaas laatste tijden slechte ervaringen. Hoor dit meer van anderen.
Uitstekend geholpen door Frenk Peters verdient een pluim
Goede service. Echter bleek bij het afleveren van de schoenen, dat er een aantal zaken waren veranderd, i.v.m. wat de aanvraag in de computer aangaf. In dit geval was het zowel de zolen, als de sluiting. Hierdoor onnodig lang op de schoenen moeten wachten, om dit te veranderen... Dit lag niet aan degene die me hielp, maar wel aan diegene die / waar de schoenen gemaakt zijn.
Mijn nieuwe brace was heel snel geleverd en ook snel een afspraak om te passen
Ik word zeer goed geholpen en als ik iets aangeeft dan wordt er gelijk iets mee gedaan !!! Tom langehuis is de persoon die mij helpt bij de oim nijmegen !!
Ze kijken goed naar de mogelijkheden en zijn pas tevreden als ik ook tevreden ben!
Goede ervaringen.
Er word goed naar je geluisterd en ze zijn zeer kundig om problemen snel en soms wat kunstig tijdelijk op te lossen zodat je weer verder kan. Je krijgt goed advies en ze doen er alles aan om het beste te vinden voor jou. Vele dingen kunnen aangevraagd worden om te testen zodat je weet wat wel en niet werkt voor jou. Ik bewonder hun geduld en kundigheid en zou ook niet naar een ander willen. Rij er met plezier naar toe.
Op een snelle, adequate en vriendelijke manier geholpen.
Goed passende, probleemoplossende schoenen zijn voor mijn mobiliteit essentieel. De deskundige medewerkers zorgen daar voor; daarnaast adviseren ze ook in hoe de schoenen in een zo mooi mogelijke 'vorm' gemaakt kunnen worden. OIM beschikt over vele kleuren en soorten leer, ook over de actuele modekleuren' Vorige zomer ontving ik vaak complimentjes over mijn gele schoenen, die niet eens herkend werden als orthopedisch! Vanaf vorig jaar is het orthopedisch materiaal verwerkt in de tussenlagen van het leer; dus geen binnen schoen meer. de schoenenzijn daardoor minder zwaar. Dat noem ik meedenken!!
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.