ze denken mee zorgen voor een goed eindresultaat en je word vriendelijk geholpen
goede behandeling, goede inleving in problematiek, prima uitleg ,en zeer vriendelijk
Vakkundig gedaan, zaken goed doorgesroken. Goed geadviseerd.
Er wordt goed geluisterd en echt meegedacht met mijn probleem. Ook de uitleg is/was belangrijk.
Schoenen en levering perfect
Goed geholpen.
nog steeds klachten
Goed geholpen duidelijk uitgelegd
Totaal geen goede uitleg hoe ik met de brace moet omgaan. Ter plekke een keer aangedaan en er werd gezegd “probeer maar”. Alleen even op de gang onder het toeziend oog van een medewerker gelopen. Dat was de uitleg. Eenmaal thuis is het geen verbetering en gaat het met het lopen nog slechter.
De schoenen worden zorgvuldig ingemeten en na enkele weken weer nagekeken of er nog verbeterpunten zijn
goed bedrijf en altijd snel en op tijd geholpen.
Hele fijne kliniek met deskundige "mensen" mensen.
Aardige jongeman die me een handbrace aanpaste.
kunt met vragen zo terecht en hebben meestal meteen een oplossing
Jammer dat Melanie weg is, kon haar altijd mailen, en ze losten mijn problemen altijd goed op. En nu zwemmen, geen contact persoon meer?
De schoenmaker heeft super werk geleverd en stond open voor al mijn wensen. Ikzelf moet vooral nog wennen aan het feit dat ik orthopedische schoenen nodig heb dus dat is de reden dat ik ze (nog) niet dagelijks draag. Het hele traject van 1e afspraak tot het daadwerkelijk hebben van mijn schoenen heeft lang geduurd.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Goed geluisterd naar de problemen en de schoenen worden netjes aangepast. Leveren mooie schoenen af.
Ik werd heel goed ontvangen. Alles werd me heel goed uitgelegd, ook het waarom. Geen vraag was te gek en niks was te veel. Ik ben heel erg blij dat ik bij oim ben geweest en zal blijven voor mijn polsbrace, nachthandbraces en silver splints.
Zeer goed en behulpzaam geholpen. Na 5 weken waren mijn spalken binnen en passen perfectTOP
Vriendelijke ontvangst, geen lange wachttijd, adequate behandeling
De schoenen waren niet goed en niet gemaakt, zoals er afgesproken was. Er was een ander voorbeeld genomen.
Onze afspraak bleek eerder te zijn dan wat ik in de agenda had staan. Deze fout lag niet bij ons, omdat ik zeker weet dat de afspraak later stond. Die meneer (persoon 1) had namelijk een afspraak met iemand anders aan het einde van dag en ik zou met mijn zoon dan wat gaan drinken en iets lekkers eten en daarna na onze afspraak gaan. Hij bleek ook geen tijd meer voor ons te hebben terwijl hij op dat moment niemand had. Uiteindelijk hielp een andere man ons en dat was heel erg fijn, hij heeft ons goed geholpen en hij was aardig voor onze zoon en nam ook de tijd voor hem. Normaal worden we netjes en vriendelijk behandelt door persoon 1
Zeer goede service. Erg vriendelijk personeel. Goede uitleg.
Netjes geregeld
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.