Ik stel de behandeling van Linda corsten zeer op prijs, vraag ook altijd naar haar en wil geen ander
Linda is echt super!!!! Neemt echt de tijd voor je en past je steunzool helemaal aan, aan mijn behoeften.
Mijn ervaring is eigenlijk altijd goed geweest. Tot de afgelopen twee jaar. Er is veel misgegaan met twee paar van mijn schoenen. Uiteindelijk is dit door een andere collega overgenomen en goed opgepakt. Maar ik heb hierdoor wel lange tijd op verkeerde schoenen gelopen. Dit is ook zo vastgesteld: de schoenen zijn afgekeurd. Dat het zo ver is gekomen lag wat mij betreft lag aan gebrek aan tijd, niet luisteren, zelf iets bedenken zonder dit met mij te communiceren, mij niet serieus nemen in mijn opmerkingen. Ik kreeg een andere schoenmaker die mij gelukkig wel serieus nam. Maar ook bij hem merk ik dat zijn agenda erg vol zit en het gevaar ontstaat dat er fouten gemaakt kunnen worden. Ik zit er daarom bewust bovenop om te voorkomen dat het weer fout gaat. Het blijft altijd maatwerk dus het blijft belangrijk om goed af te stemmen maar ik heb mij in een eerdere ervaring niet altijd serieus genomen gevoeld terwijl mijn schoenen voor mij van levensbelang zijn.
Goede service.
Ben enorm tevreden over de de behandeling bij OIM te Nijmegen. De geweldige technische maar ook persoonlijke begeleiding van Tom is van enorm belang. Hij weet altijd wel een oplossing te vinden. Mijn dank gaat uit naar jullie allen.
Al jaren cliënt tot volle tevredenheid.
Financiële afhandeling met zorgverzekeraar kan ik nog niet beoordelen omdat ik deze nog niet heb gehad. Maar ik hoop dat dit ook goed zal verlopen.
Goed geholpen. Jammer dat de verwarming niet goed gebruikt wordt. Was er erg koud. Mevrouw is afhankelijk van de verhuurder, heb ik begrepen, die dit voor haar niet goed regelt.
Ik heb mee gedaan aan deze vragen lijst, maar de tijd is te kort om een oordeel te geven over de steunzolen, wel over de eerste aanvraag / behandeling .
Ben heel prettig behandeld door de Revalidatie Arts. En mede door de vakkundigheid van /Neeltje, gebruik in nu dagelijks de steunzolen
De silversplints paste steeds niet. Diverse keren terug geweest. Heeft heel lang geduurd. Steeds vriendelijk behandeld. Veel tijd en geduld heeft het gekost.
Klantvriendelijk en professioneel
Toen ik de eerste keer mijn orthopedische schoenen en steunzolen zou ophalen bleek er iets misgegaan te zijn bij registratie of doorvoer naar de werkplaats waardoor de schoenen nog niet klaar waren en ik een nieuwe afspraak moest maken. Het zou in het vervolg fijn zijn als de afspraak in zo'n geval zou worden afgebeld. Zeker omdat het veel energie en tijd kost om naar de afspraak te komen wanneer je beperkt mobiel bent. Verder erg vriendelijk en behulpzaam personeel en ik ben zeer tevreden over de schoenen en steunzolen.
Tot nog toe goed. Er moet nog veel komen
wij zijn zeer tevreden over het product als over de afhan deling
Mijn ervaring tot nu toe is: ik ben geen nummer ik heb het gevoel dat er met zorg voor de patiënt gewerkt wordt. ben tot nu toe zeer tevreden
Tevreden
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.