4 sterren: goede service, goed behandeld

De financiële afwikkeling weet ik nog niet en heb deze daarom ingevuld als NVT.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

tot nu toe (contact is nog niet zo lang) zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring heeft vooral betrekking op de hulp en de band die ik in zeer korte tijd heb opgebouwd met mijn nieuwe prothesemaker. Hij wist binnen twee uur tijd een lang gekoesterde wens van mij in vervulling te laten gaan, daar waar mijn vorige prothesemaker, die geen deel uitmaakte van OIM Orthopedie, mijn niet ik kon helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was alleen een fout gemaakt met de factuur waardoor ik 21 euro te veel betaald heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig en vriendelijke gaan zorgzaam te werk.... Mijn dank. !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In het verleden bij een viertal zaken geweest voor steunzolen. Helaas voldeden deze steeds niet aan de verwachtingen. Vaak na enkele maanden de steunzolen in de kast gelegd i.p.v. in mijn schoenen. Uiteindelijk de moed enkele jaren opgegeven tot mijn vrouw via via bij OIM terecht kwam. De professionele wijze van uitleg, diverse metingen en na één maand de nacontrole sprak mij erg aan. Komt bij dat mijn vrouw ook zo wegliep op haar nieuwe steunzolen was voor mij reden genoeg om ruim een jaar geleden ook voor OIM te kiezen. Pas opgeroepen voor nacontrole. Weer werd ruim de tijd genomen voor uitleg, nakijken evt voetcorrectie, steunzolen. Deze werden van nieuwe bovenlaag voorzien en na duidelijk advies tevreden huiswaarts gegaan. Wederom super geholpen!!!!

• Klantvriendelijkheid adviseur
  • Nakomen van afspraken N.v.t.

Gewoon top Je wordt perfect geholpen Perfecte service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

er zijn niet bestelde schoenen gemaakt . de schoenen die ik al had voldoen door de achteruitgang van mijn voeten niet meer.,ben erg teleurgesteld mbt mijn laatste ervaring Ik kan nu al een tijd niet lopen zonder pijn en het duurt erg lang om op nieuwe schoenen te wachten

• Klantvriendelijkheid adviseur
  • Nakomen van afspraken N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meneer van Brakel is heel kundig en altijd vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat ik goede ervaringen had met de orthese-maker die ik voorheen had; en ik eigenlijk alleen voor de schoenen kwam, stond men erop, dat de orthese ook door oim gemaakt zou worden. Het probleem was echter, dat dit door de schoenmaker gebeurde. Doordat deze eigenlijk de ervaring miste en ook al had hij meermalen een instrumentmaker mee laten kijken, ging deze toch een geheel eigen weg. Met als gevolg onnodig veel tijdsverlies. Ook onnodig werk van oim hierdoor enz. Daarnaast bleek tot een aantal malen toe, dat de werkplaats niet leverde wat / hoe iets gevraagd was met ook eenzelfde gevolg. Uiteindelijk lijkt alles wel goed te komen, maar ik ben wel ondertussen 20 maanden verder......... En dat terwijl de "oude" schoenen ondertussen al aan het uitscheuren waren en ik ook geen reservepaar heb. Uiteindelijk heeft de schoenmaker toch de hulp van een instrumentmaker ingeroepen om deze persoon de orthese te laten regelen. Dat was het moment, waarop het wel vlot verder liep. Een deel van de tijd is helaas ook verloren gegaan door overmacht, door het tijdelijk wegvallen van de behandelaar. Mijn dringende advies aan oim is dan ook: laat de behandelaars niet het werk van andere overnemen. Ook al lijkt dit in eerste instantie klantgerichter, omdat jij minder afspraken zou hoeven te maken. In practijk werkt dit echter averechts. De bedoeling is zeker te prijzen, maar de uitvoering niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

OIM Nijmegen nvt. ivm vervoer ben in Boxmeer geholpen. Deze mail komt te snel, om een juiste beoordeling te kunnen geven, Ben nog in traject uitproberen. Mocht ik het traject beëindigt hebben geef ik graag een juiste beoordeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig. Goede uitleg en voldoende tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zoals u ziet uitermate tevreden met name door de professionaliteit van de medewerker waarmee ik contact heb gehad. Ik heb een nieuwe beugel gekregen voor mijn verlamde rechteronderbeen met orthopedische schoenen.

Over OIM Orthopedie

Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.