Fijne en lieve mensen en je word goed geholpen..!!
Zie bovenstaand.
Wat betreft orthopedische aspecten prima, echter vriendelijkheid bij de receptie is een verbeterpunt. Ik ben me er terdege van bewust dat een en ander afhankelijk is van de bemensing op het moment.
De ervaring is goed verlopen tot nu toe
Deskundige en vriendelijke behandeling
Goede voorlichting en begeleiding
Goede service, duidelijke uitleg en directe aanpassing toen bleek dat de inlays te kort bleken.
prima behandeling en uitleg.
Al sinds 2007 ben ik klant bij OIM (en daarvoor VIGO en POM) en het resultaat is altijd prima. Er wordt uitstekend mee gedacht over het type prothese dat bij mijn levensstijl past en de uitvoering is altijd solide. Dat vestiging Nijmegen zo'n roteind rijden is en dat er altijd wel ergens een opstopping is, neem ik graag op de koop toe.
Prima!
korte lijnen goede service
Werden keurig op tijd geholpen. Vriendelijk en namen de tijd en aandacht voor ons
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel
goede service en prima personeel
x
Positief, vriendelijke benadering, tijd nemen
goede ervaring zowel voor de schoenen al podotherapeut
Al 10 jaar maakt POM / oim mijn aangepaste schoenen. Altijd tevreden geweest. Tot het laatste paar. Tussen opnieuw aanmeten en levering zat 5 maanden . Laatst afgeleverde schoenen zijn niet conform verwachting helaas. Te grof , breed en te opvallend . Was altijd beter en was altijd tevreden. Mijn vertrouwde begeleider/ adviseur Hans, werd langdurig ziek tijdens aanmeet proces. Dit kwam de zaak niet ten goede. Ondanks dat zijn vervanger zijn best deed. Naar mijn mening had adviseur meer overleg moeten nemen met Revalidatie arts omtrent uiterlijk van de schoen. Vooral de aangepaste schoen rechts waar het feitelijk om gaat is massaal en breed, waardoor de broekspijpen op de schoen blijven staan.
Ik heb een heel vriendelijk, aardig en bevoegde personeel.
Toppie👌😀
Verder geen op- of aanmerkingen
goede ervaringen iedere keer weer goed geholpen.
Mede dankzij de korte lijnen met de Sint Maartens kliniek, kunnen wij niet anders dan uitsluitend vol lof over jullie zijn. Altijd flexibel, oplossingsgericht en vriendelijk. Toppers!!
Bij podotherapie en schoenmaker fantastisch!
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.