een aanbeveeling voor een ander.
kundig en zeer zorgvuldig en vriendelijk
Ik ben heel tevreden over mijn persoonlijke instrumentmaker. Dus in eerste instantie dacht ik, is het dan wel fair om een OIM te beoordelen? Maar eigenlijk is in het gros van de gevallen een beoordeling voor een bedrijf gebaseerd op contact met 1 persoon...
Reparatie van orthopedische schoenen. die een van groot belang zijn voor houding, functioneren en plezier van leven. Het voorkomen van blessures doordat je normaal je werk uit kan voeren. Helaas heeft het oim dit keer meer werk gehad van het maken van een factuur dan dat ze uiterste zorg aan mijn schoenen hebben besteed. even snel een zooltje er onder geplakt, niet de schoen hersteld. waardoor deze nog steeds geen steun bied. Slijtage van de hak. Nog nooit gefactureerd voor een reparatie. Zeker niet omdat ik er ook steeds voor naar Nijmegen moet rijden vanaf Texel of vanuit Breda. Tevens geen mededeling van het afwezig zijn van je behandeld contact persoon. Blijft vervolgens omtrent hele traject van behandeling etc stil. Zeer spijtig.
Niets
Er wordt slecht geluisterd. Wachttijden zijn lang.
mijn probleem kon niet opgelost worden bij de oim, prothese bleef afvallen. daardoor een second opinion aangevraagd bij Protec (onderdeel van DeHoogstraat Revalidatie). Na een intake was de nieuwe prothese met een halve dag gemaakt,ipv 10x terug komen en"maar" wat doen. Ik dacht :het kan dus wel, teleurgesteld in de oim dus.(ik ben hier meer als een half jaar bezig geweest, zonde van de tijd.
Dat er niet veel goed ging
goede professionele benadering,goede uitleg,en duidelijke communicatie.
Iedereen was vriendelijk en behulpzaam en ik ben er vakkundig geholpen.
Ik ben zeer tevreden over de adequate aanpak van de orthopedisch arts. Aan het maken van meerdere afspraken op dezelfde dag wordt extra aandacht besteedt.
Goed geholpen in het aanmeten van het juiste hulpmiddel.
Snel en vakkundiig aan een nieuwe prothese geholpen door Gijs en Marko van OIM Nijmegen! Volgende keer Graaf weer precies zoals het deze keer ging.
een hele goede ervaring
Mijn ervaringen met OIM Orthopedie Nijmegen zijn uitsluitend positief. Vanaf het eerste moment tot aan het laatste ben ik altijd uitstekend geholpen in alle opzichten. Ik kan eenvoudigweg niets negatiefs verzinnen. Slechts eenmaal heb ik langer dan 5 minuten in de wachtkamer gezeten, maar dat mag absoluut geen naam hebben. Zeer tevreden.
geen lange wachttijden. nette ruimtes . kunt met alle vragen bij de balie terecht.
Vriendelijke mensen; behulpzaam en snel.
Ik heb sinds jaren een kundige en vriendelijke prothesemaker waar ik zeer blij mee ben en die mij goed advies geeft.
Zie boven ;-)
Precies op de afgesproken tijd werden we opgehaald door 'n geduldig aanhorende en vakkundige medewerkster. Zij gaf het juiste advies en, (in mijn geval) de opgemeten rug-bandage, die besteld moest worden, kreeg ik binnen enkele dagen in huis. Ik draag deze met grote tevredenheid ! Veghel, Leo
Geweldige schoenen hierdoor toch een beetje mobiel
Ben snel en prettig geholpen. Had binnen 1,5 week de brace die ik nodig had. Uitleg was goed. Blij met de snelle afhandeling.
Er werd goed geluisterd naar klachten en wensen. Netjes en snel geholpen.
De leverancier had verkeerd geleverd en de medewerkster van oim is meteen alles gaan regelen en heeft ervoor gezorgd dan artikel werd aangepast.
Er wordt zeer goed naar mijn klachten geluisterd. daarop wordt het korset prima gemaakt.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.