Er werd veel tijd voor mij genomen. Er werd goed naar mijn problemen geluisterd. De arts was heel vriendelijk. En een vervolg op mijn onderzoek waar ik het prima in kon vinden. Daarom vond ik dit een zeer positief bezoek.
Mijn ervaring is dat werken liefe mensen en ze wielen jou helpen en ze begrijpen goed wat je wiel. Ik ben veel tevrijden
Goede ervaring
Ik heb het als zeer positief en deskundig ervaren
Ik word altijd vriendelijk behandeld, door de telefoon en persoonlijk. Er wordt goed meegedacht met mijn probleem.
Aanpassen met confectie enkel voet met Blue rocker braise naar aanleiding van voetheffers parese Li.
X
vriendelijkheid ik word er goed begrepen en krijg er goede uitleg
ZEER GOED
Wordt goed geholpen
Ik ben geweldig geholpen door Maartje. Vakkundig en met veel geduld en doorzettingsvermogen van haar!
De schoenen passen altijd prima! Geen klachten.
Ik ben netjes geholpen, maar de braces heb ik nog steeds niet ontvangen via DHL!
Ik ben erg blij met mijn mooie en goed functionerende ortheses aan duim, wijsvinger en pink. Elders ook geprobeerd, maar modellen gaven meer pijn dan ondersteuning. Nu kan ik eindelijk mijn werk (en hobby) weer doen zonder pijn!
Nu ik onder behandeling sta in Nijmegen heb ik niet meer dan lof voor de goede verzorging die ik ondervind van mijn aandoening.
ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
Heb inmiddels drie keer een orthese gehad, altijd goede service.
In alle opzichten doelmatig geholpen
Altijd goed geholpen door Tom en daarvoor altijd door Gijs.
Mijn behandelaar luistert goed en zo nodig vraagt hij door! Hij neemt de tijd, raffelt het niet af... topper!
Het is altijd fijn want ik kom met pijn en ga heel vaak zonder pijn weg
Je wordt deskundig geholpen en nemen de tijd voor je. Goed luisteren is in dit vaak een vereiste. Na aanpassingen is er altijd ruimte om deze samen op te lossen.
dit is een van de fijnste orthopedie. heeft mij goed geholpen met de brace 2x . en je krijgt een goeie uitleg over de brace en hoe je hem goed kan gebruiken. ik raad iedereen aan om hier heen te gaan voor een nieuwe brace. ik ben 2x terug gegaan voor mij enkel brace de reden was ik kreeg een nieuwe brace de oude was op. met vriendelijke Groeten robin van leeuwen
Alleen maar positief. Ze gaan zelfs voor je op de knieën.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.