3 juli 2018 "opgenomen"de maat. op heden 19 juli 2018 nog niet geleverd/ontvangen. gereclameerd....er wordt navraag gedaan hoe eea.is geschied.
De naam is niet uit te spreken, maar verder prima. Na jaren nog steeds dezelfde mensen en dat schept een band.
Het gaat om OIM Orthopedie Noordwijkerhout
gedreven, vakkundige mensen met veel aandacht voor het te leveren/geleverde product én eventuele nazorg.
Klant vriendelijk, kan altijd bellen als er iets is. Word tijd gemaakt enz.
geen lange wachtlijsten. Top. Bij zieke medewerker bij OIM Hoorn werd heel snel iemand van een andere locatie ingezet. Dit is mooi meegenomen voor de klanten. Kon toen evengoed op heel korte termijn een afspraak maken.
OP 18 januari 2018 had ik het eerste consult waarbij mij verteld werd dat ik een verklaring van de orthopeed nodig had, dus eerst afspraak gemaakt bij de huisarts die maakte een verwijzing naar de orthopeed. Ik kreeg een brief van mijn zorgverzekeraar dat ik goedkeuring kreeg voor het corselet waarna ik de zorgverzekeraar op belde om te vragen of ik de verwijzing van de orthopeed nog nodig had, daar konden ze geen antwoord op geven dat kon verschillend zijn. Waarop ik 2 x gemaild heb, 1 x telefonisch en 1 x persoonlijk contact heb opgenomen met het OIM om te vragen of de verwijsbrief nog nodig was, dus het heeft aardig wat moeite gekost om een antwoord te krijgen dat de brief van de ziektekostenverzekeraar voldoende was. Dan wil je een afspraak maken, aangezien ik werk wil ik dat op mijn vrije dagen plannen maar dan was er niemand aanwezig die de kwaliteiten hiervoor had, ik heb gevraagd of ze er voor klanten waren of dat de klanten er voor hun waren, "beide een beetje" was het antwoord. Na aandringen was er toch nog iemand die het wel kon op een dag dat ik vrij was. Alle complimenten voor N. en zijn medewerkers van locatie Hoorn die op de woensdag werken. N. deed zijn best voor mij, ik voelde mij gehoord en serieus genomen, dingen die bij de eerste dame niet konden waren voor hem geen probleem. Dat het corselet naar het naaiatelier was gestuurd en dat ze daar niet deden wat hij had genoteerd en dat het daar erg land duurde daar kon hij niets aan doen. Uiteindelijk had ik mijn corselet op 23-5-2018. Terwijl ik mijn vorige met 6 weken had. Ik weet niet of ik het OIM moet aanraden zoals ik het ervaren heb is het erg afhankelijk van de inzet medewerkers.
Ik ben goed geholpen. Ook de bereikbaarheid en parkeergelegenheid is goed bij O.I.M.
Ben uitermate tevreden. Kon snel geholpen worden. Specialist was zeer vriendelijk en duidelijk. Brace is voorlopig een oplossing. Hoop dat het zo blijft, anders kan ik geopereerd worden.
Snel een afspraak kunnen maken en een week later had ik twee paar steunkousen. Erg goed geholpen.
Mijn orthese is nog niet helemaal passend maar er is al een afspraak gemaakt om de goed passend te maken.Ik heb er alle vertrouwe in.
goede behandeling en vlotte reacties
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.