Anders dan die twee woorden weet ik eigenlijk niet hoe OIM beter te omschrijven in 2 woorden. De professionaliteit, de vriendelijkheid, maar ook de kwaliteit van aangepaste middelen zijn hoogwaardig.
n/v/t
prima geholpen
ik kom al jaren bij oim en ben nog steeds tevreden.
Zorgvuldig opmeten, meedenken bij problemen, prachtige comfortabele schoenen gemaakt.
Bij het aanmeten van de steunkousen door een ontzettend lieve mevrouw geholpen. Bij het afhalen door een zeer kundige en ook lieve meneer geholpen. Beide met veel aandacht, tips en voor de cliënt. Daarbij is het parkeren bij OIM een droom. Zeer grote parkeerplaats.
Ik ben goed geholpen.
Super bedrijf. Ze helpen je waar ze kunnen!
De afspraak bij OIM was snel gemaakt, de wachttijd was kort, zeer professionele hulp en klantvriendelijk.
Vriendelijke deskundige mensen die weten waar ze het over hebben en meedenken over mogelijkheden
Voor mij een super ervaring. Vriendelijk behandeld en eindeliijk een naam bij mijn opgezwollen benen. Dank jullie
Er wordt goed geluisterd waardoor voor mij passende modieuze schoenen zijn opgeleverd. Mark is top!
Ervaren, vakkundig en persoonlijk
De aanpassing werd meteen uitgevoerd.
Het maken van de afspraak verliep soepel. Ook de afspraak zelf verliep soepel. Echter bleek na een week dat alleen twee paar rechter steunkousen waren verstuurd. Telefonisch contact opgenomen met IOM Heerlen. De telefoniste was erg vervelend, liet mij niet uitpraten. Ik zou terug gebeld worden dezelfde middag. Ik ben vervolgens niet terug gebeld. Ik heb na een week zelf contact opgenomen en bleek de persoon die over de kousen ging op vakantie te zijn. Nadat ik gefrustreerd reageerde kon ik ineens wel teruggebeld worden en konden de steunkousen alsnog geregeld worden. Ik ben niet te spreken over hoe de telefoniste met mijn klacht omging. Ik hoop dat dit in de toekomst niet meer gebeurd.
Mensen waren zeer voorkomend. Behulpzaam. Tevreden met mijn nieuwe steunzolen!
Zeertevreden
Ik ben bij OIM o.a. voor orthopedische schoenen en steunkousen, sinds kort ook voor een handspalk. Altijd door vriendelijk personeel geholpen die hun vak verstaan.
Ik ben zeer tevreden met de vriendelijke en eerlijke manier van behandelen en keuze van mijn aangepaste schoenen.
Toppppp
ik wordt er steeds als goede klant behandeld gewoon geweldig top hoor groetjes ger menten. EEN DIKKE 19 VOOR JULLIE.
Op korte termijn een afspraak, deskundig geholpen en geadviseerd. Snelle levering, en top service
Voor de eerste keer, waren mijn nieuwe schoenen niet direct top. Dat is vervelend en pijnlijk. De manier waarop het aangepakt en opgelost wordt, is ook al lukt het niet in een keer, vriendelijk en adequaat.
Snelle afspraak, vriendelijke medewerkers en uitstekend werk gedaan. Het loopt heel goed.
Ik heb ondanks dat ik al lang steunkousen gebruik, veel nieuwe info gekregen. Mevr was zeer vakkundig en snel
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.