Over het algemeen ben ik tevreden over de geleverde nieuwe othopedische schoenen. Het is wel belangrijk om bij nieuwe schoenen steeds precies aan te geven wat je wilt, anders kan er in de uitvoering wel eens wat mis gaan. Jammer dat er geen orthopedische schoenen zijn voor bij dit zomerweer!
het is gewoonweg geweldig. ga zo door
Mooie praktijk, uitstekend geholpen, kousen zijn de beste tot nu toe!
ALTIJD TOT TEVREDENHEID GEHOLPEN
Ik kom al jaren hier en ookal is de naam een paar keer veranderd, ik ben steeds onder behandelingen van dezelfde deskundige. Deze behandeld mij altijd heel professioneel en zorgvuldig. Ik zou iedereen aanraden om hier langs te gaan!
prima bediening
Prettig, klantgericht en deskundig.
vermelde gegevens spreken voor zich zelf
Zeer kundige en ervaren mevrouw Suzan die kousen aanmeet.Wat een aanwinst voor jullie.Ik heb er alle vertrouwen in.
Super tevreden !!!!
Nadat ik al ruim 2 jaar klachten had met mijn aangemeten kousen de beslissing genomen om te switchen naar OIM. Er werd gericht geluisterd naar de problemen die ik had met mijn klasse II kousen. We hebben naar een oplossing gezocht en gevonden. Ik draag al bijna 30 jaar steunkousen, waarvan de laatste 2 jaar met problemen. Deze problemen zijn vakkundig opgelost door Suzanne van OIM. Bedankt hiervoor.
Ben tevreDen super
Zeer (kind)vriendelijke en kundige adviseur. Weet zich in te leven in de klant. Legt goed en helder uit.
schoenen zijn van eerste keer goed
ben tot nu toe altijd tevreden geweest en als iets niet goed is zoeken ze naar een oplossing.En afspraken worden goed nagekomen
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.