goed advies!
Na eerdere goede ervaring met OIM, wederom een prettige en professionele behandeling van mijn orthopedische probleem.
Ik tevreden van mijn hulpmiddel.
Ortheses zijn of niet gemaakt, of passen slecht. Communicatie verloopt rommelig.
Het korset zat direct goed.
Vriendelijke ontvangt, luisterde goed naar mijn verhaal over de steunkousen en de benen.
Via de mail vraag ik om een afspraak en geef in de betreffende mail aan wat het probleem is. Het is gebruikelijk dat de afspraak binnen 8 dagen gemaakt kan worden. Haarlem is gemakkelijk met de auto vanuit Hilversum te bereiken. Bij aankomst wordt ik meestal op de afgesproken tijd geholpen en keer ik tevreden terug naar huis.
Aart in Haarlem is een goede adviseur
Ben zeer goed geholpen door Jimmy. Hij neemt de tijd voor je en kijkt erg goed wat je nodig hebt en doet er alles aan om je tevreden testellen en op je gemak. Ben zeer tevreden !!!
Aanmeten van hulpmiddel is snel en deskundig verlopen. Aandachtspunt: Graag vermelden dat er een uitrijkaart voor het parkeren beschikbaar is, pas bij navraag ( omdat ik het mij vaag herinnerde van een bezoek van mijn vrouw) werd dit bevestigd
Wordt altijd super goed gehandeld. Altijd als er iets is word er naar een snelle oplossing gezocht. En heb nog nooit een slechte ervaring gehad hier.
snelle afhandeling door personeel
Ik ben slechts binnen geweest om een afspraak te maken, direct na aanbeveling van de specialist. En heb diezelfde week een brace aangepast gekregen.
Gewoon goed
Heel vriendelijk ontvangst,professionele mensen echt top.Heel blij met de brace.
Erg goed geholpen alleen kon de secretaresse vriendelijker zijn
De 1e keer: Voor mijn pols braces had ik een prettig gesprek met een zeer aardige, medewerkster, die goed naar mijn klachten luisterde. Het aanpassen van de braces ging prima en ik kon ze zo meenemen. le Onlangs had ik nieuwe braces nodig, deze kon ik telefonisch aanvragen, ze werden besteld en toen ze binnen waren gekomen, kon ik ze zo ophalen. Perfecte service dus.
Plezierig contact in ongedwongen sfeer
Dankzij de goede service en enthousiasme van Aart heeft mijn moeder op 92 jarige leeftijd een prothese gekregen na beenamputatie en heeft tot op hoge leeftijd kunnen lopen met de rollator en prothese.
Door de aanpassing aan mijn schoen loop ik een stuk stabieler. De aandacht en het meedenken over mijn vraag” hoe kan ik nog beter lopen” is zo prettig en vakkundig. Aard neemt de tijd wikt en weegt en komt uiteindelijk met een pracht oplossing. Ik ben heel erg tevreden!!
Ik ben uiteindelijk goed geholpen. De eerste kniebrace was geen succes. Er was veel kracht voor nodig om de brace aan te trekken en zoveel kracht op heb ik niet (meer), vanwege artrose in mijn handen. De tweede kniebrace moest besteld worden en die raakte zoek. De brace voor mijn duimgewricht sleet wel erg snel en na nieuwe afspraak bleek deze ook te klein. Kortom, er is wel enige ruimte voor verbetering.
Deskundige vaklui, ga vol vertrouwen naar de uitnodiging.
Ik ben heel blij met brees,en die helpt en minder pijn met mijn knie.ik gebruik ze elke dag. Ik ben goed geholpen. MTV.groet Yeter Demir
klant vriendelijk
Alles gaat altijd goed en soepel ben er blij mee
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.