goede proffesinals
Fijn en zorgvuldig geholpen
Goed en vriendelijk geholpen, korte wachttijden.
goede service gekregen
Sinds 1995 kom ik al om armsteunkousen en de behandeling was altijd goed...….
op tijden dat ik kwam zat er niemand bij de balie. Geeft niet, maar kan misschien wel duidelijk gemaakt worden dat je dan gewoon de wachtkamer ingaat. De medewerkers die ik gesproken heb waren heel vriendelijk en in mijn ogen gemotiveerd en kundig.
Het geleverde corset is te straks aangemeten, waardoor het klitteband steeds los springt. Vervelend met dragen. Vandaag draag ik dus maar weer mijn "oude" corset. Nee, dus niet tevreden.
ben heel tevreden.!
Mijn behandelaar is Bas van Gijzel. Bas is goed bereikbaar, reageert snel, geeft mij gerichte informatie, begrijpt mijn vragen en wensen, geeft daarop adequate feedback en ziet mij ook als sparring partner.
Ben al vaker behandeld. Ergo en fysio en braces. Rustige, vriendelijke, positieve sfeer!
prima, ook na de levering goede service bij reparatie
Waardeloze begeleiding! Vraag om advies en krijg het hier. Moet zelf maar gelijk een keuze maken. Eerste keer aanmeten dus hoe moet ik weten wat t beste is? Ik kan goed aangeven waar ik waarde aan hecht, prettig vind enz. Maar als ik dan om advies vraag krijg ik het standaard antwoord: moet u zelf weten. Communicatie vrij waardeloos, vooral als je Breda zelf belt. Ik word gewoon afegsnauwd vanaf woord 1 en in mijn ogen WAS er niks aan de hand! Ook daarna deed ik niet moeilijk dat de bestelling niet in 1x goed ia gegaan en ik weer stad en land af kon rijden om deel 2 op te halen. Afrader! Zoek een ander bedrijf! 1 orthese van mij past nog steeds niet. Heb al keer eerder geprobeerd vriendelijk een opmerking over gang van zaken te maken en toen werd ik boos terug gebeld. Zal over deze review ook nog wel een uitbrander krijgen.. gevoel dat ik weer terug in de schoolbanken zit...
Beste mensen Ik heb hele goed ervaring met OIM en zeer tevreden. Dat ik alles hoog heb staan is dat jullie iemand een gevoel van hier wordt geluister en een oplossing voor gevonden. helemaal top
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.