Neemt de tijd, legt uit wat de bedoeling is. Je voelt je er op je gemak.
Ik ben zeer tevreden met mijn corset
Wordt er altijd goed en vakkundig geholpen
geen opmerking ik ben tevreden
Perfect geholpen
Ik had het eerder moeten weten.
ze luisteren goed en ze horen wat men zegt over de klachten en ik ben heel goed geholpen.
Tevreden over bezoek
Goed en snel geholpen. Goede uitleg
Erg belangrijk luistert en denkt mee
ALS HEEL FIJN ERVAREN
Jaarlijks controle of de maat nog goed is en of alles bevalt. Daarna snel de nieuwe steunkousen in huis prima.
Voelde me in 1x begrepen. Hulpmiddel zat meteen goed meting deskundig en erg blij met het resultaat
ik draag al jaren een steunpanty, die wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en besteld door OIM dit tot volle tevredenheid.
Heb geen klachten en wordt altijd goed geholpen
De adviseur gaf goede uitleg. Het was voor mij iemand met kennis van zaken!,
Lang moeten wachten. Ging ook nog wat mis met de bestelling.
Goede professionele hulp en heel attent. Kreeg een kaartje in de bus dat de kousen binnen waren. Dat had ik niet verwacht.
vriendelijk en deskundig.
Vette 10
Uitstekend vriendelijk schoon en nemen de tijd voor je leggen alles goed uit top service!!
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.