mijn adviseur neemt ruim de tijd voor mij en luistert naar mijn eventuele klachten, en probeert het optelossen.
prima adres
op afspraak om een steunkous aan te passen was hij niet geleverd, passen kon dus niet ,dus een andere afspraak zonde van de tijd voor beide partijen. Secretaresse was wel heel attent,belt als de kous er is. vervelend maar niet dramatisch,fouten komen overal voor.
Toen ik voor de eerste keer op afspraak bij jullie kwam, wist ik niet waar de wachtkamer was, er stond wel een bord maar er zat niemand te wachten, dus wist ik niet goed wat te doen, er was een mevrouw met een tel. ik vroeg haar waar kan ik me melden? ,ze zei je kan je hier niet melden, en voor de rest zei ze niet van gaat u hier maar zitten , dit is de wachtkamer, nee ze ging vrolijk verder met haar tel. wat ik n heel onverschillige houding vind, mijn man was er ook bij, hij werd boos, want ik moest er vroeg zijn i.v.m. opmeten kousen, heb n half uur moeten wachten, heb toen gebeld, kreeg John aan de tel. en die kwam mij ophalen, en heeft het toen uitgelegd, gewoon naar hier komen, dit is de wachtkamer, dat is toch heel fijn, als er ok zo iemand als John is. Pluimpje voor hem !!!!!
IK KEN DE BEHANDELAAR AL LANGER. OOK DE SECRETARESSE. DAT SCHEELT MISSCHIEN?
De ontvangst was goed en het aanmeten ook. Het ophalen daarin tegen was zeer slecht , mijn kousen was hij vergeten uit Bergen op Zoom mee te nemen dus ben ik zonder kousen terug naar huis gegaan maar met de afspraak dat ze de volgende ochtend om 07: 00 uur gebracht zouden worden en er zou ook een goede uitleg over het aantrekken enz enz krijgen. De persoon was er om 07:15 uur en was zonder uitleg na 5 minuten weer weg anders zou hij te laat zijn op zijn volgende afspraak. Het tweede paar wat ik na 2 maanden besteld heb hebben ze gemakshalve de verkeerde sokken opgestuurd. Ik had zwarte besteld voor onder mijn werkkleding en ik heb wederom weer huidskleur gekregen. Als excuus kreeg ik te horen dat ze het tweede paar hadden besteld op de bon van het eerste paar . Op het tweede paar zit ik nu nog steeds te wachten en ik hoop dan ook dat ik ze dit jaar nog krijg en dat ze zwart zijn.
Zijn altijd vriendelijk en wordt ook super geholpen . 1 woord Toppie!!!
nog geen
Vriendelijk
De behandelruimte komt rommelig over. De behandelaar is zeker vriendelijk, maar erg gehaast.
Al jaren klant naar tevredenheid
Ben netjes behandelt En ook was ik snel aan de beurt
Uitstekend!
Klantvriendelijk
Alle lof voor dhr. de Bakker. Zéér gedreven en vakkundig. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Heb tot heden gewoon een goede ervaring op het gebied van me prothese ook met het maken van afspraken word ik altijd netjes en correct te woord gestaan. Ook de ervaring van de instrumentmaker vind ik gewoon top.
Zeer snel en goed geholpen ook vriendelijk
vriendelijk, persoonlijk, en afspraak is afspraak.
Ik ben op 02-04-2019 bij OIM Breda geweest voor o.a. aanmeten beugel en kniebrace, ik zou een vervolg afspraak krijgen na ± 3 weken, nu na 5 weken nog steeds niets gehoord
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.