Werd goed en vakbekwaam geholpen nuchtere no nonsense medewerkster! Duidelijke uitleg bij instructies hoe aan te trekken van steunkous.
Goede service, luisteren goed denken met je mee
Goed advies van Sabine gekregen. Vriendelijk en kundig en ze nam de tijd voor me.
i.v.m. vertrek naar buitenland de jaarlijkse kousen iets eerder kunnen bestellen en ontvangen.
Deskundig en prima geholpen, maar achteraf kreeg ik een dure rekening van €114,14 voor een halfharde nekbrace. Tijdens mijn bezoek aan de orthopeed is geen moment gesproken over de kosten van deze brace. Toen ik de rekening kreeg, ben ik daar wel van geschrokken en eerlijk gezegd heb ik er zelf ook niet aan gedacht om het te vragen toen ik voor de brace kwam. Ik crepeerde van de pijn, heb er niet bij stil gestaan. Ik vraag me we af of het niet beter is om dit wel even aan de orde te stellen. Ik had dat wel op prijs gesteld namelijk.
Steunkousen werden na uitleg aangemeten en diverse keuzes voorgelegd. Voor - en nadelen zijn besproken en snelle levering.
Doorverwezen door de reumatoloog werd ik door Lotte goed geadviseerd. Zeer prettig gesprek. En met een goede kleur de deur uitgelopen. De brace zit goed nu hopen dat ie z'n werk doet.
Denkt mee met klant zowel met uitgifte als ook met de larie
Werd officieel goed geholpen, alleen voelde ik wel wat tijds druk. Alles werd vrij snel uit gelegd. Ik kwam voor steunkousen en daar zijn vele assortimenten in. En leuke kleuren.
Vriendelijke en deskundige hulp en adviezen.
Heel simpel. De dames zijn nergens te beroerd voor goed geholpen en zeer vriendelijk.
Ik vind dat een fijne uitleg de kousen
Zeer goede behandeling
Zeer deskundig
Zie boven.
Ik zit zelf ook bij jullie voor mijn kousen het wordt netjes om nagekeken ook in goed overleg over aanpassingen is ook goed. Ik ben blij dat ik bij jullie zit voor mijn kousen ook dat zo jong ben. Maar ik moet ook mee werken. Dan ben ik blij met een goede kous die fijn zit... ben erg blij mee en fijn
Goede uitleg, fijn geholpen door de medewerkster.
zie boven
verstandig
Meten, advies en wordt rechtstreeks naar mijn adres gestuurd!
Geen verdere toevoeging nodig, lijkt me.
Moest wel even wachten maar vervolgens goed geholpen. Informatie, opnemen nodige data, afspraak over te leveren hulpmiddelen.
Zeer goede ontvangst en snel en goed geholpen. 2 paar elastische kousen op maat had ik binnen een week binnen uit Duitsland.
men wordt goed geholpen
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.