Zeer prettig

Fijne hulp bij het aanmeten steunkousen.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling
  • De kwaliteit van het hulpmiddel/ product
  • Het nakomen van de afspraken
  • Ervaring met hulpmiddel/behandeling: Therapeutisch elastische kousen / Steunkousen

Zeer cliënt vriendelijk en kundig.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling
  • De kwaliteit van het hulpmiddel/ product N.v.t.
  • Het nakomen van de afspraken N.v.t.
  • Ervaring met hulpmiddel/behandeling: N.v.t.

Snel want afspraak verplaatsen was niet goed gegaan

Zeker aan te bevelen, maar nu wat strubbelingen. Ik was een jaar na vorige keer opgeroepen. Helaas was ik verhinderd op de dag van de afspraak. Ik heb een mail gestuurd waarop de afspraak is verplaatst naar de dag ervoor. Helaas bleek de afspraak niet doorgevoerd in het systeem. Gelukkig kon ik toch nieuwe kousen bestellen, omdat mijn maat niet is veranderd en kreeg ik ze een paar dagen later thuis. Het wasvoorschrift is overigens verwarrend: je mag ze wel in de wasmachine wassen, maar niet centrifugeren. Dat kan eigenlijk niet. Mijn man heeft een mail naar de fabrikant gestuurd hierover.

• Ontvangst bij de balie
  • Advies en uitleg adviseur N.v.t.

OIM is oke!

Snel en correct geholpen, duidelijke instructie gekregen. Makkelijke locatie in het Gelre. Kon de steunkous gelijk meenemen.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Zeer kundig en vriendelijk geholpen!

Sabine denkt echt met je mee en weet waar ze het over heeft. Was weer prima!

Vriendelijk en kundig.

deskundig, klantvriendelijk en professioneel

Mooie ontvangst in Apeldoorn. Bij meten toelichting gegeven. Goede uitleg hoe kousen aan/uit te trekken. Behulpzaam bij weer aantrekken sokken en schoenen (grote schoenlepel aanwezig!). Alleen DPD was laat met leveren, dat ben ik anders gewend bij OIM.

Goed geholpen

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling
  • Ervaring met hulpmiddel/behandeling: N.v.t.

Goed, deskundig en snel geholpen

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Ik ging voor steunkousen.

Ben vriendelijk en goed geholpen. De steunkousen zijn na vier dagen al thuis bezorg. Met een goed advies hoe ik er mee om moet gaan. Dank hier voor groet Gerrit.

Vriendelijk

Ik werd vriendelijk geholpen, maar vragen werden niet beantwoord omdat ze het niet wist

Kan niet beter.

Ik word sinds ik steunkousen heb altijd geholpen door dezelfde medewerkster. Ik ben zeer tevreden over haar. Ruimschoots van te voren krijg ik een brief met de afspraak thuisgestuurd. Ook na het bezoek worden de steunkousen snel thuisbezorgd.

• Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Ontvangst bij de balie N.v.t.
  • Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Keurig op tijd binnen. Geweest bij balie en verzonden naar verwacht.

• Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Ontvangst bij de balie N.v.t.
  • Advies en uitleg adviseur N.v.t.

Uitstekende beoordeling voor OIM Orthopedie Apeldoorn

Ik ben een medewerker van Gelre en ik heb MS. Ik heb goede braces aangemeten gekregen voor mijn armen om mee te slapen. Om zo de gevoelloosheid en tintelingen te verminderen. Dit op verzoek van de neuroloog. Zeer goed aangemeten en vlot geleverd waarvoor dank!

• Ervaring met hulpmiddel/behandeling: Orthese / Spalk

Tevreden

Goede ondersteuning

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Zeer slecht, slecht product, geen hulp, geen uitleg, wel beloofd, wel betaald, nogsteeds veel pijn.

Walgelijk slecht bedrijf. Zodra de rekening betaald is zullen ze niet helpen, advies geven of andere afspraken nakomen. Steunkousen zelf opmeten, zelf ophalen bij een pakket afhaalpunt, geen advies of hulp, ookal beloven ze van alles. Ik heb geen werkende polsen en heb braces ter verlichting van de pijn. Steunkousen zijn absoluut niet aan te trekken voor mij, ze liggen er maar en door hersenletsel is het niet te regelen voor mij. Voor de bestelling waren ze vol van het helpen en advies en hulpmiddelen om ze aan te trekken. Alles zou kunnen, maar zodra deze groep de betalingen binnen heeft, gebeurd er niets en zelfs klachten worden niet fatsoenlijk behandeld. Onze medewerkers hebben altijd gelijk en we bekijken uw klacht niet eens serieus. Ondanks dit OIM bedrijfje een keurmerk heeft, wat duidelijk iedereen kan krijgen. OIM houdt zich aan geen wetten, regels en afspraken, zodra ze hun geld binnen hebben. OIM is de reden waarom onze zorg onbetaalbaar is geworden en dient vervangen te worden door een eerlijk bedrijf, die wel wil helpen. 5 sterren omdat het anders niet gepubliceerd wordt, zoals bekend bij negatieve beoordelingen bij dit bedrijf.

Duidelijk uitleg Vriendelijk Goede service

Goed uitgelegd

Prettige medewerker, neemt de tijd voor je met een duidelijke uitleg.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Klant vriendelijk en zeer kundig

Perfect.

De Arts was vlot maar heel duidelijk, We waren zeer tevreden.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

zeer goed geholpen met uitgebreid advies

Maken afspraak, de afspraak zelf, en de geleverde steunkous allemaal soepel en vlot verlopen. bij de afspraak ook uitgebreid vragen kunnen stellen en advies gekregen. De steunkous nog niet gebruikt in afwachting van operatie

Gewoon perfect.

Goed en snelle levering ook de tijd nemen voor de mensen

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling

Ben uiterst vriendelijk en goed geholpen.

Het gebruik werd goed uitgelegd en gedemonstreerd.

• Financiële afhandeling met zorgverzekeraar
  • Nakomen van afspraken N.v.t.

jongeman aardig en netjes van antwoord

• Financiële afhandeling met zorgverzekeraar
  • Ervaring met hulpmiddel/behandeling: Anders, namelijk:

Vakkundig en vriendelijk

Ik kon snel langskomen en ik ben toen prima geholpen.

• Informatie over mijn hulpmiddel/behandeling
  • Financiële afhandeling met zorgverzekeraar N.v.t.

Over OIM Orthopedie

Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.