uitstekende service gehad

wij zijn prima geholpen en een uitstekende behandeling

Goede, vrolijke en gezellige service. Goede prijzen en een breed en diep assortiment. Ben tot een mooie deal gekomen voor een product van kwaliteit.

zeer goed

lprijs is goed, uitleg en mee denken is top

Goed geholpen

Goed geholpen door het aanwezige personeel.

Goed!

Hangt een leuke gezellige sfeer daar! Met die hitte kregen we ook nog water aangeboden. Al 3x bij de vestiging in Zaltbommel geweest en tot nu toe nog steeds erg blij met mijn bezoekjes geweest!

Zeer vriendelijke verkopers

De mensen die er werken zijn allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Op het moment toen wij eruit waren wat voor bank het zou worden (nog geen half uur in de winkel), kregen wij een opgejaagd gevoel. Loop maar mee hier tekenen ect. Had anders gekund door ons eerst een bakkie koffie aan te bieden.

prettige verkoopster en behulpzaam

Goede behandeling van de klant

vriendelijk ontvangen en redelijke keuze

vriendelijk personeel en er werd de tijd voor ons genomen

Heel goed

Werden goed geholpen en precies 6 weken konden we hem ophalen. Super blij mee.

heel goed

de bank die wij gekocht hebben was goedkoop en hij zit heel goed

goede hulp bij aankoop

alles correct

Niets dan lof!

We werden te woord gestaan door een vriendelijke dame. Zij dacht met ons mee en kon ons op een fantastische manier helpen. Kortom niets dan lof!

aangename verrassing

Vriendelijk personeel, helper klaar, oplettendheid. Speciale dank voor de winkelmanager Richard! Zeer professioneel!

Klantvriendelijk

Goede service geen aanmerkingen zijn erg vriendelijk

Goed geholpen

Tot onze verbazibf werden wij goed geholpen. Men nam alle tijd voor ons

wat een bijzonder enthousiast en gastvrij ontvangst kregen wij! we voelden ons gelijk thuis en was het nog maar een kleine stap om een prachtige bank te kopen, wat ook allemaal zeer vlotjes verliep! Dank aan de prachtige dame in vrolijke bloemenjurk voor haar hulp (die overigens die dag ook nog jarig bleek)

Goede uitleg

Goed geholpen, zodner het gevoel te hebben om verplicht iets te kopen

De verkoopster was heel vriendelijk, open en gezellig. Wij werden goed geadviseerd door haar. Alleen beneden was de vrouw die de papieren opstelde een grote chagerijn. Totaal geen vriendelijke blik, ze praat kor af en leek het haar niet te interessseren dat ze met klanten werkt.

om dat het goed is bij julie

Goeie service. Top!!

Vriendelijke medewerkers en een goeie service

prima ontvangst en snelle afwikkeling

Goed advies, vriendelijk personeel

Vriendelijk en goed advies. Kunnen kopen waar ik naar op zoek was 👍👍

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Denken ook echt met je mee. Ben zeer tevreden.

goede ervaring

goede service vriendelijk personeel

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.