heel goed netjes geholpen niets dan goeds

de ervaring was heel goed veel keus en goed geholpen we zijn zeer tevreden.

Zeer slechte service

Wij hebben onze bank thuis laten leveren door de koeriersdienst die samenwerkt met seats and sofas. De bank werd keurig binnengebracht en uitgepakt. Helaas had onze bank schade. De mannen van de koeriersdienst zeiden dat we contact met seats and sofas moesten opnemen en dat het dan opgelost zou worden. Zo gezegd zo gedaan... Nu kregen wij als oplossing dat de bank opgehaald zou worden voor reparatie. De transportkosten moeten dan door ons zelf betaald worden. Of we houden de bank zo en dan krijgen we een vergoeding van maar liefst 50 euro. Ik vind dit echt ronduit schandalig! Seats and sofas levert ons een kapotte bank en wij draaien op voor de transportkosten? Of we krijgen 50 euro en zitten alsnog met een beschadigde bank. Echt te belachelijk voor woorden!!!

makkelijk en snel geregeld

zoals hierboven vermeld makkelijk en snelle service en diversen mogelijkheden aangeboden.

Het kan bijna niet beter. De service is zeer goed.

correct geholpen

was is mis maar telefonisch netjes opgelost.

ouderwetse gezellige hulp.

geen gezeur, rustig rondkijken, geen gedram, herkennen wanneer je als klant koffie lust, eens praten over behoefte, steeds meer to the point, praten over mogelijkheden en wensen, gerichter aanbod met een goeie eindprijs.fantastisch geholpen door uw medewerkster. hulde

Zeer goed geholpen

Na goed overleg relax fauteuil gekozen

Zeer vriendelijk en erg aardig personeel.

Zijn erg goed geholpen en zullen Seats and Sofa’s zeker aanprijzen.

Snelle afhandeling

Ruime winkel en aardige medewerkers

vriendelijke ontvangst, professionele consultancy

Ik had voor mijn bezoek aan Seats en Sofas al goed op de website gezocht. Het was voor mij belangrijk, nog langer op de bank te kunnen zitten, de stalen te kunnen studeren, om dan uiteindelijk met een goed gevoel de keuze te kunnen maken. Ik was blij, dat ik vanwege een opening van een andere winkel extra korting kreeg. Ik werd kompetent en rustig, zonder enige aandrang van Wim geadviseerd Waarom ik geen 10 geef: ik had gevraagd, of ik desnoods (bv. als ik thuis zou merken, dat de kleur niet klopt)te bestelling weer kon annuleren. Dat is dus volgens medewerk*ers niet mogelijk. Graag had ik ook een stalen (die niet teruggebracht hoeft te worden) meegenomen.

Helemaal top Ik ging kijken voor een nieuwe hoekbank Twijfelde erg tussen 3 banken Uiteindelijk alle uitleg gekregen en keus gemaakt En ook de prijs helemaal top

Zeer goed geadviseerd.

Bij binnenkomst konden we eerst even rustig rond kijken. Niet gelijk iemand die opdringerig deed ofzo. Toen we zelf om hulp vroegen werden we geholpen door Indira. Zij heeft ons heel goed geholpen. Toppie

Mooie hoekbank gekocht

Snel een hoekbank gevonden. Deze konden we bestellen, maar dan duurde het 7 weken. Omdat we de bank wilde zoals hij daar stond, kleur en opstelling. Mochten we deze zo direct meenemen. Koerier gebeld en 2 dagen konden we zitten. Bank was wel beschadigd bij uitpakken. Dit is niet zichtbaar, hadden ze wel kunnen vermelden. Dit was wel voor hun zichtbaar bij het inpakken. Dat is het enige minpunt.

Rustig rond kunnen kijken later prettig geholpen

Gister een bank wezen kijken in de vesting in Zaltbommel. Heel vriendelijk geholpen door het personeel en een mooie bank gekocht. Prijs was ook prima.

Prettig geholpen

Zijn geholpen door prettige, erg vriendelijke dame. Samen ging ze met ons op zoek naar een voor ons geschikte bank, die paste binnen ons budget. Goede informatie over de kwaliteit.

Dat er genoeg keuze is en je mag vrij rond kijken

Klantvriendelijk ben ik geholpen.De winkel zag er ook verzorgd uit.

Veel leugens en bestijgingen vanuit Seats and sofa’s

Eerst beloven ze bezorging. Daarna trekken ze de bezorging in. Had een werknemer niet mogen beloven. Na veel heen en weer bellen zou hij toch geleverd worden. Op de dag zelf word je gebeld je mag hem komen afrekenen en dan bezorgen we hem. Kom je daar aan word je opgewacht door 4 man beveiliging. Je kunt nu betalen en daar staat je bank. Naar mijn mening echte maffia praktijken. Nooit hier kopen.

Gezellig en behulpzaam

Goed product,goed advies en snelle afhandeling

zie hiervoor

goede ervaring

goed en vriendelijk geholpen

Klant vriendelijk

Heel fijn dat ze je rustig laten rond kijken en advies geven maar geen “verkoop” praat.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.