leuk geholpen
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Super goede service, na defect van een bank. Nieuwe bank en oude , gebracht en opgehaald door Seats and Sofa's
Beste Jules Jansen, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij horen graag dat u tevreden bent over de geboden service die aan u verleent is. Wij wensen u veel plezier met uw zit meubel. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Goede service.. Vriendelijk.personeel en laten je rustig kijken en helpen waar nodig is. Mijn ervaring in Sliedrecht was super en binnen 20 minuten geslaagd voor een mooie bank
Beste mevrouw Brandsma, bedankt voor uw review, veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Netjes geholpen door de verkoper. Vragen werden beantwoord en er werd naar onze wensen geluisterd. Je merkt wel dat de verkoper graag wil verkopen (een deal met je wil sluiten). Logisch, maar je moet wel goed voor ogen blijven houden waarvoor je komt. Nu hopen dat de bank van goede kwaliteit is. Dat is niet altijd 100% gegarandeerd bij Seats and Sofas.
Beste meneer Van der Park, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Kundig en vriendelijk advies en zeer hulpvaardig, mooi afgemaakte prijs
Beste meneer Smaal, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Heel goed en netjes te woord gestaan. Ik hoop dat de bank ook heel goed zal zitten en alles goed blijf verlopen . Voor nu een nette winkel, klantvriendelijk en een ruime keus.
Beste mevrouw, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Alvast veel plezier gewenst met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
grote sortering en geduldig en goed geholpen in de winkel
Beste meneer Rozeboom, Bedankt voor positieve aanbeveling, Wij horen graag dat u tevreden bent met de geboden service die aan u verleent is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
wij zijn grandioos geholpen,totaal niet opdringerig,tijd om na te denken,tijdens overleg genoeg koffie enz. Zelfs andere dag wilde wij nog wat veranderingen,was ook totaal geen probleem.Was dus een zeer goede ervaring. Nu nog even afwachten op het verdere verloop.
Beste Do Klop, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Goed geholpen en snelle levering
Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Angela – Seats and Sofas
Super leuk team
Beste Egle Varnaitiene, Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Heerlijk klant vriendelijk Geen opdringerige verkoop Heerlijk rustig op je gemak door de winkel lopen en als je iets wil weten komen ze helpen TOP
Beste meneer Bouman, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen met Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
klant vriendelijk,verschillende modellen en goeie prijs
Beste meneer/mevrouw Shahnazarian, bedankt voor uw positieve woorden. Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Vriendelijke mensen erg behulpzaam en geïnteresseerd in je ideeën passend voor je keuze van bank, klantvriendelijk.. koffie thee en drinken snoep koek chips voor de kinderen Top!
Beste meneer Pols, bedankt voor de positieve woorden! Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Er is veel aandacht besteed aan vragen m.b.t. de verschillende mogelijkheden.
Beste De Bruine, Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
Vervolg op vorig bezoek en contact Nadat we de bank 1 week in huis hadden weer terug gebracht (2 zittingen doorgezakt en de stof ging optillen ) Daarna nog contact gehad met de salesmanager en ons beklacht gedaan over de bank (niet geleverd zoals was afgesproken ) maar ze verschuilen zich achter de overeenkomst maar hij zou t een en ander uitzoeken en zou mij een paar uur later terugbellen Na een week maar zelf terug gebeld dan krijgen we te horen er komt over 1.5 week een exper naar kijken nadat we ons verhaal weer helemaal uitgelegd hadden (niemand weet van iets af en schuiven t probleem terug naar ons toe ) word vervolgd
Beste heer van Heumen, Graag ontvang ik uw gegevens (ordernummer, adres, naam) via [email protected]. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Goed en vriendelijk geholpen. Een duidelijke uitleg over de berekening m.b.t. de gekozen stoffenbekleding.
Beste Arnolda Zijderveld, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Ze waren zeer hulpzaam en zeer vriendelijk
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Wij als onervaren personen uitgelegd aan de verkoper wat en hoe wij de bank wilde en de afmetingen en voor hoeveel personen De verkoper vertelde dan heeft u dit en dit enz nodig (Waar wij volledig op vertrouwden ) Na n paar weken de hoekbak opgehaald en bij thuis komst zagen wij al dat t niet was wat wij besteld hadden de bank was te klein en met extra leuning wat wij ook niet wilde Wij gebeld het is wat u op de bon heeft staan dus t is goed volgens de verkoper Nu na 6 dagen begint de stof al op te krullen en 2 zit gedeelte zijn al n soort van doorgezakt Weer gebeld en nu kunnen we de bank weer terug brengen (Weer een aanhanger met auto huren ) Ben benieuwd hoe dit af gaat lopen Je zou toch denken dat als je ruim 2000 euro uitgeeft je toch wel wat service e m goed spul krijgt wordt vervolgd
Beste heer van Heumen, Als u hierover contact met ons wenst, dan verzoeken wij u om uw melding in een privebericht aan ons te richten of ons contactformulier in te vullen: https://www.seatsandsofas.nl/klantenservice/contactformulier/. Vanuit hier kunnen wij uw melding z.s.m. verder behandelen. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
aardig en behulpzaam personeel, ook flexibel in meedenken zonder opdringerig te zijn. zeker bereid om twijfels over alles weg te nemen!
Beste mevrouw Tuk, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk bent geholpen bij het maken van uw keuze. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
Goede onderhandeling en prettig klantencontact
Beste Lisette Croese, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Lekker relax en niet opdringerig super
Beste meneer Udo, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
De banken zitten heerlijk.Echt voor senioren.Het duurde erg lang dat ik de banken kreeg. orderdatum 02-04 2018 koopovereenkomst 11-08 -2018.
Beste meneer/mevrouw Kwakernaak, Bedankt voor het delen van uw beoordeling, Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Snelle service, goed geholpen, zonder opdringend te zijn. Snelle aflevering
Beste Teus Stam, Bedankt voor uw positieve aanbeveling, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Word goed geholpen.
Beste mevrouw Kuijl, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
hele vriendelijke en kundige mensen
Beste mevrouw Wagemans, Bedankt voor uw review, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk te woord bent gestaan door onze medewerkers. Wij wensen u veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.