Mooi makkelijk fantastiese prijzen.

Service en de communicatie met alle mensen die bij seat en sofa werken is heelplus punt en de prijzen zijn fantasties,Keep going that way gefeliciteerd. Met vriendelijk groeten.

Topservice en heerlijke bank

Na overal tegen een wachttijd van 20 weken aan het lopen, kreeg seats en sofa's het voor elkaar om met spoed onze bank binnen 4 weken thuis te bezorgen. Oneindig veel opties tijdens het bestellen voorgeschoteld gekregen. Ook na het samenstellen nog een aantal vragen gehad die erg vriendelijk werden beantwoord. Niets was te veel. Dus nu genieten van onze prachtige blauwe velvet bank!

Goed advies, uitleg, vriendelijke verkopers en ze nemen de tijd voor je Dus met 1 woord top.

Leuk geholpen perfecte prijs gekregen kan niet wachten om hem op te halen

Prima geholpen , duidelijke uitleg en voorlichting.

Alleen de levertijd WEEK 41 / TOT WEEK 42 vind ik abnormaal lang duren !! waarom duurd dat zolang ??

Super geholpen!

Super enthousiast

Ben super tevreden , hadden maar een beperkt budget maar hebben toch een supermooie bankstel kunnen kopen naar onze smaak. Dit allemaal omdat de medewerkers met ons mee dachten hoe we dit konden bewerkstelligen. Dit is onze 3e bankstel uit deze winkel en altijd zeer tevreden met onze aankopen. Kan niet wachten totdat onze bankstel binnenkomt. L.C

Vriendelijke en behulpzame service

Ik kreeg zeer vriendelijke en behulpzame service bij het kopen van mijn bank. En hun inventaris is erg breed.

totaal als prettig en duidelijk ervaren

Totaal plaatje gewoon een fijn gevoel

Zie het volgende veld

Prima geholpen door een vriendelijke meneer.

Goede vriendelijke verkoper!

We hebben op 27-04 een bankstel bij jullie locatie in Sliedrecht besteld. Dit was de enige locatie die de bank nog had staan waar wij interesse in hadden. In Capelle aan den IJssel waren wij een paar dagen daarvoor ook al geweest, maar wij waren niet te spreken op de manier waarop het winkel personeel ons hielp. Toen de werknemer het idee hadden dat wij nog een beetje aan het twijfelen waren .. Toen had ze geen interesse meer in ons , en liet ons letterlijk aan ons lot over.. Gelukkig was dit op de locatie in Sliedrecht heel anders, en werden wij vriendelijk begroet. We mochten op ons gemak een rondje lopen en kregen netjes iets te drinken. De verkoper was erg vriendelijk en gaf ons ook netjes de tijd om nog het een en ander privé te bespreken. Overal is locatie Sliedrecht een fijne zaak en zijn ze erg klantvriendelijk!

Goede verkoper, luisterd en geeft duidelijk advies

goed geholpen

Bij binnenkomst goed ontvangen, konden rustig rondkijken zelfs in deze tijd. Werd prima geholpen en heb een redelijke deal kunnen maken. Nu nog even afwachten wanneer het geleverd word en hoe het geleverd word. Maar in de winkel was het een prima ervaring. Als alles goed gaat is Seat en Sofa Sliedrecht bij een volgend bankstel zeker de eerste die wij aandoen.

+ik werd vriendelijk en professioneel geholpen.

Contact was snel gelegd en een aanpassing achteraf werd goed opgepakt. Duidelijke communicatie.

Deskundig

Deskundig en klantvriendelijk

goed geholpen beetje opdringerig, transport Famber zeer goed netje bezorg en in elkaar gezet ,karton meegenomen, keurige mensen aan te bevelen

Mijn ervaring is goed

Het is goed behandeld

Vriendelijk geholpen Prachtig bankstel Heel erg tevreden

Goed geholpen

Aardig en vriendelijke geduldig supper dus ondanks wat je allemaal leest

Netjes geholpen

Vriendelijke mensen

vriendelijk en goed geholpen

goed en vriendelijk geholpen

klantvriendelijk personeel

je wordt geweldig goed geholpen

Goed ontvangen duidelijke uitleg en uitstekend geholpen aardig personeel

Seats and sofa’s in Sliedrecht. Wij zijn goed geholpen daar, helaas stond er dat de bank op voorraad was dus zijn wij speciaal daarheen gegaan, aangezien onze bank die dag werd opgehaald. Wij hebben nu een bank besteld en moeten helaas 12 weken wachten vind dat er misleidende tekst op internet staat dat het een hele korte levertijd is. Maar al met al heel goed geholpen door de medewerker van Seats and sofa’s in Sliedrecht!

Wij zijn bij Seats and sofa’s in Sliedrecht geweest. Hele vriendelijke mensen die echt met je mee denken en echt niet opdringerig waren zoals je altijd hoort! Alleen vond ik het jammer dat er stond op voorraad en dat we nu toch 12 weken op onze bank moeten wachten en wij nu geen bank hebben omdat we dacht dat hij er zou staan. Gelukkig heeft mevrouw achter de balie er spoed bij gezet alleen hoor ik van iedereen dat dat geen nut heeft bij Seats and sofa’s maaaar we wachten het af en hopelijk hebben we heeeel snel de bank!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.