Medewerker kwam gelijk naar ons toe en heeft ons de folder overhandigd en uitgelegd hoe het werkt. Heeft ons daarna onze gang laten gaan. Daarna info opgevraagd en korting gekregen

bijzonder goede service

Wij hadden een klacht over de stoffering van de bank die we 2 jaar geleden hadden gekocht. Tot onze grote verrassing mochten we een nieuwe bank uitzoeken!

zeergoed

Ik werdt heel goed geholpen in mij beleving.

Vriendelijk personeel

De man die ons hielp zoeken en de jongedame die de bestelling opmaakte waren beide heel vriendelijk en behulpzaam. Nu nog afwachten of er inderdaad over 6 tot 12 weken geleverd wordt en dan zal ik mijn eindoordeel geven.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

We zochten een een specifiek zitmeubel wat wij ergens ander wel konden vinden maar voor belachelijke prijzen. Hier vonden wij exact wat wij zochten en de bekleding kon aangepast worden aan onze wensen en dat alles voor een redelijke prijs. In het verleden hadden we al eens eerder een bankstel gekocht bij Seats and Sofas (een goede ervaring) dat hebben wij na jaren gebruikt te hebben verkocht en bij een ander winkel hadden we een nieuwe gekocht maar na een paar jaar gebruikt viel het echt tegen en hebben daarom besloten weer bij Seats and Sofas te kopen,hier werden wij goed geïnformeerd over het product, de mogelijkheden en dat alles voor een redelijke en acceptabele prijs

Goede vriendelijke service.

Erg goed geholpen. Voor een mooie prijs een prachtige bank kunnen kopen. Vriendelijke service. Aanrader!

Goed geholpen

Goed en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wel kregen duidelijke uitleg en konden redelijk vrij rond lopen. Wel haddenwij het gevoel dat we continu in de gaten werden gehouden.Qua veiligheid wel eenprima gevoel. Wat betreft privacy wat minder. Al met al wel een prettig gevoel anons bezoek over gehouden. Met als resultaat de aanschaf van een bankstel en 2 fauteuils.

Niet op dringerig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht, ooit een bank bezorgd vanuit s&s medio 2011 , een dag later gezien dat er een scheur in de bank zat. Hierover contact opgenomen met s&s. Zij gaven aan dat dit is gedaan door de bezorger en daarom is het niet meer hun probleem werd er gezegd. KOOP HIER NOOIT EEN BANK!!!!.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel in de winkel. Bezorging was ook goed. We zijn happy met ons nieuwe bankstel! groetjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Tot aan het krijgen van de bank was ik tevreden. Buiten het feit dat de verkoper aan een agressieve verkoop stijl doet , dat zint mij niet zo maar dat terzijde. Bij het krijgen van de bank viel het me gelijk op dat de bank kraakt. Als je beweegt kraakt hij wat enorm irritant is. Een bank van €1400,- hoort niet te kraken. Ook is de zitting tussen twee kussens in enorm hard, alsof je op hout zit. Ik heb dit aangegeven bij hun zogenoemde servicecenter. Ik krijg de optie om de bank terug brengen naar het filiaal. Hier moet ik een busje voor huren wat mij €70,- kost. Ik heb geeist dat hun dit vergoeden voor mij maar daar kreeg ik geen positief antwoord op terug. Ik kreeg een mooie folder van hun thuis reparatie service " voor €49,95 repareren we aan huis " Al met al is het dus mijn schuld dat ik een bank voor €1400,- koop die kraakt en doet. Alle bijkomende kosten zijn voor mijn rekening. Seats en Sofas is een onprofessioneel bedrijf , waarvan hun verkopers staal hard liegen met hun slogan wij staan voor kwaliteit. Ik vind het schandalig en misselijkmakend. En als kers op de taart ook nog je eigen personeel jezelf een 5 sterren review laten geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en niet aandringende verkoper. Meedenken!! De bezorgdienst kwam vantevoren kijken of het paste!! Supergoed!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hoekbank met garantie 3 manden all weg voor reparatie , nog steeds niks. Gebeld zo veel keer en weeten ze nog niks.. Schandalig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

door mijn dochter ben ik bij u terecht gekomen en ook wel geslaagd een ding zit me wel dwars dat je op zo,n bedrag je verzend kosten zelf moet regelen en betalen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen net van seats en sofa,s..zijn heel vriendelijk en goed geholpen....mochten vrij rond kijken zonder enige dwang..hebben een prachtig bankstel uitgezocht ..met flinke korting..tot nu toe heel tevreden..bankstel moet nog gebracht worden ..maar ik voorzie geen problemen..zeer prettige winkel ...en personeel ..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen aan een nieuwe bank. zonder problemen kon de opstelling nog gewijzigd worden, en ophalen kon wanneer het ons uit kwam.

Klantvriendelijk, behulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn snel en vakkundig geholpen. Ik heb nog iemand doorgestuurd die een bank van 3000 euro bij jullie heeft gekocht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen door personeel. Ondanks verkeerde levering van de bestelling, een positief rapport.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gied geholpen en goed advies

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.