Kan beter

Goede service maar kan nog beter

Heel erg fijne service

Er werd te tijd genomen om mij geschikte banken te laten zien en ook in de verschillende stoffen. Daarnaast wist de verkoper goed wanneer ik even graag zelf verder rond wou kijken, maar stond hij gelijk weer klaar zodra ik een vraag had. Hele goede service al met al.

Waardeloze service

Bank gekocht, werd gezegd levertijd half april. Bon helaas niet goed gelezen daar staat half mei met uitloop naar augustus. Als ik dat had geweten had ik de bank niet gekocht! Serviceafdeling geeft niet thuis. Op klachtenforum wordt de klacht op afgehandelt gezet terwijl er niet eens contact is geweest. Annulering kost me 30% van de aankoop. Voor mij geen Seats and Sofas meer.

Geweldig en vriendelijk

Goede en vriendelijke service. Denken echt met je mee.

Uitstekende service en een tevreden klant erbij

Geweldig geholpen

Bij binnenkomst gelijk geholpen door Tom niet aandringen gewoon welkom heten , na even rond kijken met een bakkie koffie een passende bank gevonden , na even wat onderhandelen zijn we tot een besluit gekomen om de gekozen bank te bestellen . Aanrader om daar te gaan kijken bij aankoop bankstel

Meedenkend

Heel fijn geholpen, meedenkend, behulpzaam en je krijgt de ruimte en de tijd om rustig te ervaren

Geweldig goed geholpen

Een mooie kleine fauteuil gekocht. Hele aardige meneer die echt moeite voor je doet en de tijd voor je neemt. Twijfelde tussen twee stoelen. Meneer reed voor mij de wieltjesfauteuil naar de andere zodat ik een juiste beslissing kon nemen. Ook met de kleur van de ribstof uitzoeken nam hij alle tijd. Ik ben nogal een twijfelaar :). Maar een juiste keuze kunnen maken, door de goede service. Bedankt. Nu afwachten wanneer ik hem op kan halen. Top.

Fijn geholpen!

Personeel was zeer behulpzaam!!

Ik ben heel fijn en vriendelijk geholpen.

Ben heel blij met mijn aankoop en kan niet wachten tot de bank binnen is!

Vriendelijk geholpen en werd er meegedacht in mijn buget en wensen.

Netjes geholpen

Vriendelijke mensen..... goeie koffie... dank u

Netjes geholpen

Vriendelijke mensen..... goeie koffie... dank u

Slechte informatie

De communicatie van het bedrijf Seats and Sofas was erg slecht. Na de informatie ging alles mis, de bank zou worden geleverd. We hebben een leverdatum afgesproken met "FAMBER TRANSPOORT BV". Toen kwam het telefoontje dat de bank niet klaar is en dat de bank nog niet betaald is, maar we hebben correct en op tijd betaald .. De moeilijkheden waren in het bedrijf Seats and Sofas. Het kostte veel tijd en moeite van aankoop tot levering en er was zelfs geen verontschuldiging van het bedrijf, wat jammer is!

Wij zijn zeer goed ontvangen en voorgelicht en geholpen.

Het was een genot om te kopen bij Seats and Sofas Oosterhout.

Prettige ervaring

Mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen in onze keuze. En wij zijn met een goede deal tevreden naar huis gegaan.

Geweldig geholpen.

Ging naar Seats en Sofas op een maandagmorgen om alles eens rustig te bekijken. Medewerkers lieten me lekker alleen alles bekijken. Niets van: kan ik u soms ergens mee helpen, nee hoor ik kon alles op mijn gemak bekijken en testen. Ben er uit gekomen met een hoekbank en werd door de medewerker op alle manieren rustig, netjes, aardig en beleefd geholpen. Nu nog wachten tot ik kan gaan genieten van mijn bestelde hoekbank.

Behulpzaam en snelle response!!!

Ondanks slechte kwaliteit bankstel toch goed geholpen en snelle afhandeling uiteindelijk

Klantvriendelijk en vakkundig geholpen!

De verkoper was aardig en luisterde goed naar onze wensen. Dankzij hem hebben wij de juiste bank gevonden voor in de chillruimte van onze kinderen. Nu nog afwachten of de bank op tijd geleverd wordt en of de bank naar wens is. Maar de eerste ervaring met de verkoper in de winkel is uitstekend.

Super goede zaak

Onze indruk op de winkel in Oosterhout is gewoon goed . Geen opdringende verkoper gewoon netjes vals uw iets ziet vragen kan altijd . Lekker bakkie koffie goede service en zeer klant vriendelijk

topservice

Wij waren de adapter kwijtgeraakt van onze elektrische fauteuil . Ten einde raad naar Seat en Sofa in Oosterhout gebeld en het probleem uitgelegd. Ook dat we de stoel hier niet gekocht hadden maar in het verleden wel 2 x een bankstel waar we ook zeer tevreden over waren. Geen enkel probleem want ze hadden nog een adapter waar niks meegedaan werd en ik kon deze DIRECT en ZONDER KOSTEN komen OPHALEN. Met een vriendelijk woord en een glimlach kon ik adapter meenemen. dat noem ik SERVICE. Nogmaals bedankt. Vrijdag 06-09-2019 20.15 uur

Top!!

Prettig en snel geholpen !!!

Heel goed

Ik ben tevreden met Seats andsofas meestal producten goede prijs goede kwaliteit en makkelijk om te betalen en behandelen met klanten Social en vriendelijk en met respect ik was voor eerste keer geweest en heel tevreden bedank iedereen🙏🌷

Friendly and captivating but with high prices

Very nice store with friendly and helpful employees. The store has a great variety of sofas and materials, so you have a lot of choices, originating in my opinion too high prices due de wrong way to put the prices. If you see a sofá that you like and you also like de price because it's in promotion, in the end that good price that you saw is just for a part of the sofa, for me that is fooling the customer and not marketing

De verkoop ging vlot en zonder poespas

Ik werd ontvangen door een vriendelijke verkoopster. Ik legde haar uit wat ik precies zocht en ze begreep mij gelijk en ging samen met mijn aanslag met meten,zitten uit eindelijk bood ze mij een mooi aanbod voor mijn toekomstige bank en heeft ze alles geregeld. Mijn complimenten voor Tamara ik kwam op maandag om 20:15 binnen en stond om 21:05 buiten met een bank naar wens!! Goed en duidelijk advies en vooral veel geduld

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.