Super goed geholpen. Enige nadeel vind ik dat er geadverteerd wordt met snelle levertjes of zelf een bank direct mee nemen uit voorraad, want ik moet gewoon 8 weken wachten..

Goede en prettige begeleiding van de verkoper.

Zie boven

Goed geholpen, heb onderhand 3 banken gekocht.

Goede en vriendelijke service

Top ontvangst. En echt luisteren naar je wensen en voorkeuren. Super

Fijne verkoper en een eerlijk advies

We zijn snel en vlot geholpen door de verkoper. Er is naar ons budget gevraagd en heeft ons daardoor goed kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een bijzondere ervaring

Wij zijn afgelopen maandag een bankstel bij dit filiaal gaan bezichtigen. We gingen voor de één maar onze keuze viel voor een andere bank. Onze complimenten voor de verkoper die ons voortreffelijk heeft geholpen. Onze dank gaat ook vooral uit naar de salesmanager die in onze ogen een grote weldoener is! TOP SERVICE!! Maandag besteld, dinsdag in huis! We hebben veel relaxplezier met onze nieuwe bank!!

ruime keus

geen opdringerige verkopers gewoon zelf uitzoeken en beslissen daarna komt verkoper

Vriendelijk geholpen

Zeer goed geholpen, was dan ook de enige klant dus ze hadden alle tijd voor mij. Maar dat heeft heel goed uitgepakt.

Heel prettig geholpen

De verkoper heeft ons ontzettend goed geholpen. Goede uitleg gehad omtrent de losse elementen, dat de rugleuning eraf kan en keurig netjes ingepakt geleverd.

Toppers zijn het

Super goed geholpen, De personeelsleden waren alle even vriendelijk, ik werd geholpen door een zeer ervaren verkoopster. Geen opdringerig gedoe en overal was een oplossing voor!! Kortom een tevreden bank. Hoop dat de bank net zo goed is als de service in de winkel 😊

Netjes geholpen, opdringerige verkoop is verleden tijd!

10 jaar geleden ook een bank gekocht bij S&S en destijds echt nog een agressieve verkoop, gisteren, keurig geholpen! Minpunt vinden wij dat er nadat je je handtekening gezet hebt, nog verteld wordt dat er 2,50 per element bij komt aan verpakkingsbijdrage voor het plastic; dat voelt als een naar trucje om stiekem nog een beetje extra te "vangen"..... En dat laatste maakt dat de beoordeling niet hoger uitgevallen is!

Goed geholpen

Goed geholpen en meegedacht de beste vraag was wat ik wilde besteden voor een bankstel en hebben daar uiteindelijk iets voor uitgezocht naar grote tevredenheid en gaven ba dr deal nog een optie voor een groter model en dat hebben we vervolgens gedaan, we gingen met t idee dat we op moesten passen voor al t commerciële gedoe maar uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel we gegaan ( niet te opdringerig )

Goed.

Snel geholpen. Deskundig advies. En niet duur!

Goede nette klantvriendelijke service

Goede nette service!

Heel goed

We waren uitstekend geholpen door een Meneer

perfect geholpen.

goede service en fijn personeel, bij het uitzoeken, van onze bank. ook gisteren bij het ophalen wederom goed geholpen, met het inladen van de bank. en hij staat erg mooi in onze woonkamer. kortom heel erg blij mee.

Goed, pro-actief en vriendelijk geholpen!

Goed, pro-actief en vriendelijk geholpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keus en veel mogelijkheden. Vriendelijk geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen. Mijn vorige bank had ik ooit 22 jaar bij hetzelfde filiaal gekocht. Dat bankstel was nog in perfecte staat, maar met kinderen werd het te krap. Een prachtige bank gevonden dankzij de hulp van het personeel daar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service is heel goed ook de 2 jaar garantie was ik blij mee de lederen stof van mijn zitmeubel ging een beetje loslaten na 13 maanden en zou direct vervangen worden maar omdat ik mijn bankstel toch niet lekker vond zitten kon ik voor een meerprijs een ander zitmeubel uitkiezen waar ik nu wel tevreden en blij mee bent .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij binnenkomst werden we direct geholpen door een van de medewerkers. We kregen wat te drinken aangeboden en een prijslijst. We konden alle banken proberen en vragen stellen wanneer we deze hadden. In overleg met een van de medewerkers hebben we een goede stof (kattenproef) uitgekozen met een mooie kleurencombinatie. Er werd geluisterd naar onze wensen en er is spoed aangevraagd omtrent de levertijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg fijn geholpen . Goede voorlichting. Wij hopen op veel jaren plezier met ons bankstel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer netjes geholpen en vriendelijk niet op dringer

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede afspraken en een goede service raad het iedereen aan maar er moet meer duidelijkheid over de lever datum komen dus niet als de verkoper zeg als je vraagd hoe lang de levertijd is en dat hij dan zeg 4 tot 6 of 8 weken want dat klopt niet is mij verteld maar verder geen opmerkingen goed geholpen en zeer vriendelijk

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.